Casa > Coneixement > Contingut

Mètode de control de microordinadors per al filtre de rentat posterior

Apr 08, 2019

El filtre de rentat posterior ha realitzat un control automàtic, que depèn principalment del seu controlador de microordinadors. Després que el sistema estigui en marxa, observeu el valor de pressió d’aigua d’entrada del dispositiu i, a continuació, ajusteu el valor del mesurador de pressió d’aigua de sortida que sigui inferior al valor de pressió d’aigua d’entrada de 0,06-0,08MPa. . Per exemple, si la pressió d’entrada és de 0,2 MPa, el valor del manòmetre de contacte de sortida es pot ajustar entre 0,32 i 0,34 MPa.

A continuació, engegueu la microcomputadora i encengueu l'interruptor d'alimentació del tauler de control. Si la pressió de sortida és inferior al valor de pressió establert en aquest moment, el dispositiu es manté en estat de funcionament, el llum indicador de treball està encès, l'actuador automàtic obre la placa de vàlvula i la vàlvula de solenoide de drenatge (o vàlvula elèctrica) està tancada .

Si la pressió de sortida és inferior al valor de pressió ajustat, el dispositiu entra a l'estat de rentat posterior, l'indicador de rentat posterior s'encén, l'actuador automàtic tanca la placa de la vàlvula i s'obre el electrovàlvula de drenatge (o la vàlvula del motor). Després de retardar el procés de rentat durant 2-4 minuts, torna a l'estat de treball. Si la pressió de sortida és superior al valor de pressió establert en aquest moment, l'equip manté l'estat normal de descàrrega d'aigua; si la pressió de l'aigua de sortida és encara inferior al valor de pressió fixat, l'equip funciona durant 2-4 minuts, el rentat posterior durant 2-4 minuts i, per tant, es repeteix fins que el valor de la pressió de sortida sigui superior al valor de pressió ajustat.

Rentat posterior del filtre de rentat posterior L'eix de la comporta i el cilindre de l'equip són juntes de goma doble. Si es produeixen fuites d’aigua durant l’ús, utilitzeu una petita clau anglesa per estrènyer adequadament els tres cargols de la premsa interna i durant diversos girs. La fuita és correcta. Si es pressiona la glàndula cap a la part inferior i no es resol la fuga d’aigua, cal substituir un nou segell o embolcall.

www.inocofiltration.com