Casa > Coneixement > Contingut

Selecció de models i instal·lació d'equips de filtre de cartutx d'acer inoxidable

Aug 13, 2018

L'element del filtre del filtre del cartutx d'acer inoxidable s'utilitza àmpliament, i la varietat i especificacions del filtre són nombroses, per la qual cosa és important seleccionar el model. Segons l'ús, es pot dividir en dos tipus de filtre de líquid i gas. La mida es pot dividir en 5 , 10 , 20 , 30 i 40 ; la pressió de treball és generalment de 0.1Mpa-0.4Mpa.

 

A causa de la mida de porus del filtre de cartutx d'acer inoxidable, el flux no és el mateix. Per exemple, l'estàndard d'aigua de filtre 0,2um-0.4 um és 300-500kg / h. Si voleu augmentar el volum de filtració per hora, podeu utilitzar diversos nuclis. O una combinació de 20 , 30 , 40 ˝ , si les impureses del filtre i la viscositat, afegiu els equips de pre-filtre.

 

Encara que el filtre de cartutx d'acer inoxidable està equipat amb elements de filtre amb diferents diàmetres de porus, per aconseguir el propòsit d'una bona filtració, s'ha d'utilitzar l'equip de pre-filtratge en la fase inicial i s'utilitza el nucli de filtre microporós. També és important instal·lar i utilitzar el filtre de cartutx d'acer inoxidable.

 

Abans d'instal·lar el filtre del cartutx d'acer inoxidable, observeu la direcció de desbrossament i sortida. El líquid ha de fluir des de l'exterior del filtre fins al centre. La canonada que es comunica amb la inserció del filtre és la sortida. Si es tracta d'un multi-nucli, la placa de pressió s'ha de col·locar a les aletes i els cargols han de ser ben apretats; la coberta exterior s'ha d'instal·lar i segellar amb les pinces o cargols a la base. Tingueu en compte que els segells s'han de col·locar i els segells han de ser verificats sense filtracions. http://www.inocofiltration.com/