Casa > Coneixement > Contingut

Filtres de canonada per a l'aplicació de materials i mètodes de control automàtic

Feb 06, 2018

Pel que fa a les característiques del filtre de canonades, el que podem pensar és la seva estructura compacta, gran capacitat de filtració, pèrdua de pressió reduïda, ampli rang d'aplicació, fàcil manteniment, etc. En el procés d'ús del filtre de canonada, però també com fer el control manual i automàtic?

 

El mateix s'aplica als materials corrosius utilitzats en la producció química, incloent sosa càustica, cendra de sosa, àcid sulfúric concentrat, àcid carbònic, àcid aldònic i similars.

 

A més, el filtre de canonada també pot refredar els materials de baixa temperatura com el metà líquid, l'amoníac líquid, l'oxigen líquid i el filtre de refrigerant. Fins i tot els aliments, la producció farmacèutica tenen requisits de salut de materials, com cervesa, begudes, productes lactis, xarop, etc. També es pot processar a través del filtre de canonada.

 

Introduïu el mètode manual del control del filtre de canonada, gireu el selector manual / automàtic a la posició manual, engegueu el motor i la vàlvula de control hidràulic, obriu la vàlvula hidràulica i comenceu a escórrer. En aquest moment, l'interruptor selector es gira a la posició automàtica i entra a l'estat automàtic.

 

L'estat de control manual del filtre de canonada és un mitjà per comprovar si el motor i la vàlvula de control hidràulic poden funcionar normalment. Si l'estat de control manual no és normal, l'estat de control automàtic de les aigües residuals no funcionarà correctament, de manera que l'operació a aquest respecte no és necessària.

 

Seguit pel control automàtic del filtre de canonada, el selector manual / automàtic canvia a la posició automàtica, primer estableix els temps de filtre i els temporitzadors de purga. La visualització digital de la fila inferior del temporitzador mostra el valor de configuració, la pantalla digital de la fila superior mostra el valor del temporitzador. Si la màquina està apagada, la propera vegada que l'alimentació estigui engegada, el temporitzador s'iniciarà automàticament i temporalment segons l'hora establerta.

http://www.inocofiltration.com/