Casa > Coneixement > Contingut

Properament s’introduirà l’orientació sobre el desenvolupament de la indústria de fabricació

Oct 02, 2019

"Ja hem redactat i sol·licitat dictàmens, que orienten les opinions sobre la promoció del desenvolupament de la indústria de remodelació, i es llançaran conjuntament amb els departaments rellevants per promoure el desenvolupament ràpid, sa i ordenat de la indústria nacional de remanufacturació". Va dir Pingguang, inspector de l'empresa, en una entrevista. He Bingguang va dir que el desenvolupament de la reconstrucció a la Xina ja està en la seva infància, a partir de la reconstrucció de 14 peces d'automòbil, mitjançant pilots, mitjançant el suport al projecte i mitjançant l'estudi de polítiques, per aconseguir un bon començament. En la propera etapa, el desenvolupament de la indústria de remanufacturació serà considerat una part important de la promoció del país de l'economia circular. Tenint en compte les característiques de l'etapa de desenvolupament de la reconstrucció i les condicions nacionals de la Xina, la indústria de remanufacturació es pot desenvolupar de manera saludable i ordenada. L’enfocament polivalent significa que s’han d’utilitzar de manera comprensiva els mitjans legals, econòmics i administratius necessaris per avançar.

Va revelar que la Comissió Nacional de Desenvolupament i Reforma, com a departament de gestió integral de l'economia circular nacional, està treballant amb els departaments rellevants per promoure el desenvolupament de la indústria nacional de reconstrucció d'acord amb els requisits del Consell d'Estat.

Hi ha nou principals consideracions: la primera és l’orientació macro; el segon és l’orientació de la planificació; el tercer és l'exploració pilot; el quart és el suport a les polítiques; la cinquena és garantia reguladora; el sisè és innovació independent; el setè és accés estàndard. El vuitè és el reglament i regulació; el novè consisteix a conscienciar, mobilitzar tot el poble i augmentar realment l’acceptació del públic mitjançant la propaganda, cosa que pot formar un ambient social que tota la nostra societat estigui disposada a utilitzar, atrevir-se a utilitzar i utilitzar productes reconstruïts. https://www.inocofiltration.com/