Casa > Coneixement > Contingut

Substitució de l'element de filtre

1.1 El cartutx de filtre de membrana s'ha de reemplaçar periòdicament. Els cicles d'element de reemplaçament són els següents.

I. El consum d'aigua del filtre de seguretat és significativament inferior a l'anterior, o la pressió existent és inferior a la pressió inicial de 50 kpa, necessita canviar l'element de filtre una vegada en un termini de tres mesos.

II. El consum d'aigua del filtre de resina és significativament menor que l'anterior, o la pressió existent és inferior a la pressió inicial de 50kpa, necessita canviar l'element de filtre una vegada en un termini de tres mesos.

III El consum d'aigua del filtre de membrana micròfon és significativament menor que l'anterior, o la pressió existent és inferior a la pressió inicial de 50kpa, necessita canviar l'element de filtre una vegada dins de tres mesos, normalment la precisió del filtre pot arribar a 0,45 micres.

Sistemes de filtració de fluids de membrana IV.Pure aigua El consum d'aigua és significativament menor que l'anterior, o la pressió existent és inferior a la pressió inicial de 50 kpa, necessita canviar l'element filtrant una vegada dins de tres mesos, normalment la precisió del filtre pot arribar a 0,22 micres.

图片2.jpg

1.2 Com reemplaçar el cartutx de filtre

Obriu la bossa de plàstic a l'obertura del cartutx, comproveu si la junta està en bon estat i en el seu lloc. Utilitzeu un material humit adequat (per exemple, aigua) per mullar la junta i el sòcol del cartutx. La mà ha de mantenir el final proper al timbre opcional i introduir la interfície del cartutx al sòcol del cartutx verticalment. Feu llençar la bossa d'embalatge dels cartutxos després de tots els cartutxos s'insereixen al seu lloc. A continuació, repareu el tauler de pressió, instal·leu la carcassa metàl·lica al lloc.http: //www.inocofiltration.com/