Casa > Coneixement > Contingut

Substituint millor l’element de filtre

Sep 17, 2019

1.1 El cartutx de filtre de membrana s’ha de substituir regularment. Els cicles de substitució d’elements són els següents.

I. El consum d’aigua del filtre de seguretat és significativament menor que abans, o la pressió existent és inferior a la pressió inicial de 50kpa, ha de canviar l’element del filtre una vegada en un termini de tres mesos.

II. El consum d’aigua del filtre de resina és significativament menor que abans, o la pressió existent és inferior a la pressió inicial de 50kpa, ha de canviar l’element del filtre una vegada en un termini de tres mesos.

El consum d'aigua del filtre de membrana de microns és significativament menor que abans, o la pressió existent és inferior a la pressió inicial de 50kpa, ha de canviar l'element del filtre una vegada dins dels tres mesos, normalment la precisió del filtre pot arribar a 0,45 micres.

Sistemes de filtració de fluids a la membrana del terminal d'aigua IV. El consum d'aigua és significativament menor que abans, o la pressió existent és inferior a la pressió inicial de 50kpa, ha de canviar l'element del filtre una vegada en un termini de tres mesos, normalment la precisió del filtre pot arribar a 0,22 micres.

https://www.inocofiltration.com/