Casa > Coneixement > Contingut

filtre de neteja pròpia

Sep 07, 2019

On és el focus de la instal·lació de filtre de neteja autosuficient?

S’han d’instal·lar filtres d’auto neteja per a un fàcil accés. Instal·leu les vàlvules d’apagat abans i després i instal·leu tubs derivats. S'ha de deixar un espai de manteniment suficient a banda i banda del filtre d'auto neteja. La direcció del cartutx del filtre s'ha de mantenir a prop de la longitud del cilindre per substituir el filtre.

Les especificacions del filtre d'auto neteja han de coincidir amb la canonada o el cabal. Quan un filtre únic no pot satisfer els requisits de flux del sistema, es poden connectar dos o més en paral·lel per complir els requisits de filtració del sistema. Quan s’adopti qualsevol tipus d’instal·lació, s’ha de tenir cura de que la direcció de sortida de la vàlvula de drenatge automàtica sigui horitzontal o cap avall per assegurar una descàrrega més completa.

Quan instal·leu i utilitzeu, presteu atenció a la protecció de la caixa de control, del sensor i de les parts de transmissió per evitar danys. Connecteu la canonada segons la direcció de la fletxa del cos del filtre de neteja de manera que la direcció del flux d’aigua sigui coherent amb el cos de fletxa del cos. Instal·leu els equips d’aigua que necessiten protecció abans que estiguin el més a prop possible dels equips d’aigua.

El mètode de connexió de la vàlvula de drenatge automàtica es divideix en brida i fil, i el tub de drenatge no ha de ser massa llarg, preferentment no superior a 10 metres. Si el filtre d’auto-neteja s’instal·la a l’aire lliure, presteu atenció als impermeables i a la pluja, per tal d’ajudar a allargar la vida del dispositiu i millorar-ne l’ús.

https://www.inocofiltration.com/