Casa > Coneixement > Contingut

L'avantatge del filtre d'autoavaluació en comparació amb els productes tradicionals

Dec 28, 2017

El filtre autonetejador és una màquina de filtració especial, que adopta la pantalla del filtre per interceptar directament les impureses, la suspensió i els sòlids a l'aigua per reduir en gran mesurada la terbolesa, purificar la qualitat de l'aigua, reduir la brutícia del sistema, algues, òxid, etc. S'utilitza per purificar la qualitat de l'aigua i protegir el sistema i altres equips en el treball normal.

El filtre d'autoleteja adopta equips intel·ligents, el seu sistema pot identificar automàticament el grau d'acumulació d'impureses. Doneu el senyal a la vàlvula de drenatge per descarregar automàticament. Especialment utilitzat en el tractament d'aigua, el filtre autolimitat amb un disseny senzill i un bon rendiment aconseguirà un efecte de filtració ideal en aigües residuals.

En comparació amb els productes tradicionals, el filtre d'auto-neteja elimina els problemes de la realització de peces petites, fàcilment estancades amb la brutícia, la necessitat de muntar parts del filtre durant el període de filtració i no poder controlar l'estat del filtre, al mateix temps, també pot filtrar l'aigua crua i netejar automàticament l'element del filtre i drenar automàticament el procés de neteja i drenatge, pot funcionar sense temps d'inactivitat i controlar l'estat del funcionament del filtre, de manera que aquest és el filtre altament automàtic.

En la condició normal, el filtre d'auto-neteja pot aconseguir rentar automàticament el rentat sense temps d'inactivitat i es pot ajustar el cicle de filtració. Els filtres es poden orientar cap a tipus vertical i horitzontal. Els filtres d'autoneteja s'han utilitzat àmpliament en la indústria, l'agricultura, l'energia elèctrica municipal, l'electrònica, la medicina, l'alimentació, la impressió i el tenyit, la construcció, l'acer, la metal·lúrgia, el paper i altres filtres d'aigua a la indústria.

Per exemple, quan els filtres d'autoneteja s'utilitzen en el reciclatge d'aigua regenerada, després de tractar-los mitjançant filtres, la qualitat de l'aigua és més baixa que l'estàndard per viure i beure, però és més alt que l'estàndard per a l'abocament d'aigües residuals permeses, de manera que es pugui utilitzar per al jardí verd , rius d'aigua, verdor urbà, aigua de polvorització de carreteres, aigua corrent en central tèrmica i planta química, rentat d'aigua, etc., per tal de reduir el cost de l'aigua i estalviar recursos. http://www.hosting.com/