Casa > Coneixement > Contingut

Avantatge del filtre de neteja automàtica en comparació amb els productes tradicionals

Sep 11, 2019

El filtre d'auto-neteja és una màquina especial de filtració, que adopta una pantalla de filtre per interceptar directament les impureses, en suspensió i sòlids a l'aigua per reduir en gran mesura la turbiditat, purificar la qualitat de l'aigua, reduir la brutícia del sistema, les algues, el rovell, etc. S'utilitza per purificar la qualitat de l'aigua i protegir el sistema i altres equips en un treball normal.

El filtre d’auto neteja adopta equips intel·ligents, el seu sistema pot identificar automàticament el grau d’acumulació d’impuresa. Doneu el senyal que drena la vàlvula de descàrrega automàtica. Especialment utilitzat en el tractament de l'aigua, un filtre de neteja autònom amb un disseny senzill i un bon rendiment obtindrà un efecte de filtració ideal en aigües residuals.

En comparació amb els productes tradicionals, el filtre d'auto neteja supera els problemes de petites realitzacions, es pot obstruir fàcilment amb la brutícia, la necessitat de muntar parts del filtre durant el període de filtració i no poder supervisar l'estat del filtre, alhora, també pot filtrar l’aigua crua i netejar automàticament l’element del filtre i drenar-se automàticament. En el procés de neteja i drenatge, pot funcionar sense temps mort i supervisar l’estat de funcionament del filtre, per la qual cosa és el filtre altament automàtic.

En un estat normal, el filtre de neteja autònoma pot aconseguir un rentat automàtic sense temps inferior i es pot ajustar el cicle de filtració. Els filtres poden estar en direcció vertical i horitzontal. Els filtres d’auto neteja han estat àmpliament utilitzats en la indústria, l’agricultura, l’energia elèctrica municipal, l’electrònica, la medicina, l’alimentació, la impressió i la tintura, la construcció, l’acer, la metal·lúrgia, el paper i altres filtracions d’aigua a la indústria.

Per exemple, quan els filtres d’auto neteja s’utilitzen en el reciclatge d’aigua recuperat, després de tractar-los amb filtres, la qualitat de l’aigua és inferior a la norma per viure i beure, però superior a la norma per a la descàrrega permesa d’aigües residuals, de manera que es pot utilitzar per al jardí verd. , rius d’aigua, ecologització urbana, ruixat d’aigua per carreteres, aigua subjacent a la central tèrmica i planta química, aigua de rentat de vehicles, etc, per tal de reduir el cost de l’aigua i estalviar recursos.

https://www.inocofiltration.com/

self cleaning filter_meitu_1