Casa > Coneixement > Contingut

Aplicacions de filtrat automàtic

Feb 26, 2018

El filtre autolimpiador és un filtre que intercepta directament les impureses de l'aigua, pot treure efectivament els sòlids suspesos a l'aigua, reduir la terbolesa, les partícules, la purificació de l'aigua i reduir el sistema de brutícia, bacteris i algues, òxid i així successivament, per purificar l'aigua i protegir el sistema Altres equips El treball normal dels equips de precisió.

L'àmbit d'aplicació d'aquest filtre autolimpiador no serà natural, en primer lloc, té una aplicació molt bona en el camp de la producció de vehicles, especialment la línia de producció d'automòbils, així com automòbils, motocicletes, tractors, fabricació de motors sistema de tractament d'aigua espera.

En segon lloc, el filtre d'autoneteja també pot tenir un paper important en la indústria petroquímica. Per exemple, es pot utilitzar en el tractament d'aigua de recirculació per un tractament paral·lel, un o diversos models en paral·lel al tractament principal, en lloc dels mitjans de filtre per reduir la càrrega del filtre. Es pot evitar una gran quantitat d'aigua rentable, estalvi de costos.

A més, l'acer, la indústria minera, etc. també s'inclouen en l'àmbit d'aplicació dels filtres autolimpiants, per una banda s'utilitza per a la planta de matèries primeres, la filtració de molí de bola llarga sinteritzat, el laminador, la màquina de colada contínua, el forn elevat sistemes de filtració d'aigua de refrigeració, aigua d'alta pressió filtració d'impureses del sistema de descàrrega; D'altra banda, filtreu l'aigua de polvorització per tal de garantir que el sistema funcioni correctament.

A més, els filtres autolimpiants es poden utilitzar en els sistemes de subministrament d'aigua i tractament previ de tractament d'aigües residuals, per tal de millorar l'eficiència operativa del sistema. Els filtres autonetejables poden treure efectivament les impureses, reduir el bloqueig horitzontal a causa de les impureses bloquejades, el desgast i el desgast, estenent així la vida dels equips. Http://www.hostinghosting.com