Casa > Coneixement > Contingut

Requisits de neteja i actualització del filtre de neteja pròpia

Apr 22, 2019

El filtre de neteja pròpia utilitza el filtre per interceptar directament les impureses a l’aigua, eliminar els sòlids suspesos, material particulat, reduir la terbolesa, purificar l’aigua, reduir les incrustacions del sistema, les algues, l’òxid, etc. per purificar l’aigua i reutilitzar l’aigua. L'equip té els seus avantatges úniques. S'espera que el filtre automàtic de neteja automàtica del futur camp de reutilització d’aigua a Xina s’utilitzi àmpliament.

Abans d’utilitzar el filtre de neteja nou o net, cal mirar l’aspecte del dispositiu, com ara l’obertura, el trencament i el dany al material del filtre. Al principi del dispositiu, l’orientació del filtre reemplaçat està marcada amb un marcador a la vora del filtre d’auto-neteja que s’ha de substituir. La pressió diferencial inicial es registra cada vegada que es substitueix un nou filtre d’auto neteja i netejar el filtre quan la pressió diferencial del filtre excedeixi el valor d’alerta.

Quan la pressió diferencial del filtre supera el valor de substitució, és a dir, 1,8 vegades la pressió diferencial inicial, la pressió diferencial del filtre de substitució no ha de superar 2 vegades la pressió diferencial inicial. Quan es substitueix el nou filtre o el filtre netejat, la diferència de pressió del filtre és inferior a la diferència de pressió inicial, cal substituir el filtre i netejar el cas del climatitzador després de la substitució.

Les actualitzacions del filtre de neteja pròpia s'han de basar en els paràmetres especificats a les instruccions de disseny per seleccionar nous filtres, com ara material de filtre, àrea de filtre, potència de filtració i el nivell de filtració dels filtres d’alta eficiència primària, mitjana i alta. Aquests paràmetres no es poden canviar a voluntat. Els filtres nous han de tenir instruccions de inspecció de qualitat de fàbrica.www.inocofiltration.com