Casa > Coneixement > Contingut

Filtre d'auto-neteja per la diferència entre la pressió d'entrada i la canalització de la pressió

Aug 22, 2018

Alguns clients estan més preocupats per la relació entre el filtre autonetejables i la pressió d'entrada. De fet, el filtre d'auto-neteja no té res a veure amb la pressió d'entrada a causa de la pressió de la canonada. Auto-neteja de filtres es basen en la pressió de tub per a pantalles de backwashing i blowdown automàtiques.

 

La vàlvula d'aigües residuals del filtre autonetejables és la primera empenta hidràulica hidràulic cilindre utilitzat, que és obert per la pressió de la canonada. És a dir, major serà la pressió canonada, millor la neteja efecte en l'equip, millor el efecte de rentat de filtre i millor la capacitat de descàrrega d'aigües residuals. Amb la millora de la tecnologia de filtre d'auto-neteja, la vàlvula hidràulica blowdown elèctric també pot ser utilitzat com una vàlvula papallona electrovàlvula, etc., generalment utilitzats en la pressió de la canonada és insuficient, l'aigua de boca de filtre autonetejables la canonada té requisits de pressió i pressió no es requereix.

 

Es pot veure que l'efecte de la pressió de la canonada és molt important per al filtre autonetejables i el filtre d'auto-neteja s'adjunta a la pressió de la canonada per completar el procés de filtració. A més, la pols capturat pel filtre d'auto-neteja genera un flux addicional de resistència, així la resistència auto-neteja de filtre s'incrementa gradualment durant ús, major la zona de filtratge, més es poden pols i la vida de filtre és.http://www.inocofiltration.com/ més