Casa > Coneixement > Contingut

Filtre autonetejable per al tractament d'aigües residuals industrials refractàries

Mar 31, 2019

L’aplicació de filtres autolimpiables ha tractat eficaçment les aigües residuals industrialment refractàries. Els filtres d'auto-neteja són productes que val la pena promocionar. El filtre d'autoneteja té les característiques de qualitat de l'aigua estable, baix cost de funcionament, petita superfície i llarga vida útil.

 

Amb el tractament efectiu de les aigües residuals domèstiques urbanes, el tractament d'aigües residuals industrials s'ha convertit en el principal problema del tractament d'aigües, entre els quals es reconeix a les aigües residuals industrials refractàries com un problema de tractament d'aigües residuals a la indústria. L’aplicació de filtres autolimpiables ha alleujat efectivament el problema. Les aigües residuals industrials refractàries es refereixen a les aigües residuals industrials que contenen altes concentracions de matèria orgànica biodegradable, incloent compostos hidrocarbonats policíclics, pesticides organofosforats, surfactants, colorants orgànics i similars. Les característiques comunes d’aquestes substàncies són l’alta toxicitat, la composició complexa, el consum elevat d’oxigen químic i la dificultat de degradar-se pels microorganismes generals.

 

El filtre d'auto-neteja elimina eficaçment les substàncies nocives de l'aigua mitjançant la pantalla del filtre, purificant així la font d'aigua i millorant la qualitat de l'aigua. La qualitat de l'aigua després del tractament mitjançant el filtre d'auto-neteja ha arribat a la norma nacional.

L’aplicació de filtres autolimpiables permet tractar eficaçment les aigües residuals refractàries industrials. Www.inocofiltration.com