Casa > Coneixement > Contingut

Filtre autolimpiable per al tractament de les aigües residuals antibiòtiques

Mar 21, 2019

Amb la producció a gran escala d'antibiòtics, les persones van començar a estudiar el tractament de les aigües residuals antibiòtiques. Els experts en tractament d'aigües han desenvolupat reeixits filtres autonetejables per tractar eficaçment les aigües residuals antibiòtiques. En segon lloc, en l'actualitat, el mètode més madur per tractar les aigües residuals antibiòtiques al país ia l'estranger és el mètode de fangs activats.

 

A causa del millor pretratament, es va millorar el mètode d’aeració i es va estabilitzar el funcionament del dispositiu. A la dècada de 1970, s'ha convertit en un mètode comunament utilitzat per les fàbriques farmacèutiques en alguns països industrialitzats. No obstant això, el desavantatge del mètode de fang activat comú és que les aigües residuals necessiten una gran quantitat de dilució, i hi ha moltes escumes en funcionament, és probable que es produeixi un volum elevat de fangs, la quantitat d’excés de fang és gran i la taxa d’eliminació no és elevat, i sovint és necessari adoptar un tractament secundari o en diverses etapes.

 

El filtre d'auto-neteja supera moltes deficiències, com ara una petita absorció de brutícia, l'obstrucció de la brutícia, el despreniment i la neteja de la part del filtre i el control de l'estat del filtre i la funció de filtrar l'aigua crua i de netejar i filtrar automàticament el filtre. element automàticament. A més, el sistema proporciona un subministrament d’aigua ininterromput per netejar l’aigua residual i es pot controlar l’estat de treball del filtre i el grau d’automatització és elevat.

 

Els filtres autolimpiables cobreixen una àmplia gamma de requisits de precisió de filtració de 10um a 3000um, proporcionant als clients equips de filtració d’aigua diversos. El filtre d'auto-neteja té petjada petita, baixa inversió, baix cost d'operació, alta eficiència, la taxa mitjana d'eliminació de DQO pot arribar a superar el 70%; forta resistència a l'aigua ia la càrrega orgànica; cap problema d'expansió de fangs; bon efecte d’aïllament tèrmic. www.inocofiltration.com