Casa > Coneixement > Contingut

Instal·lació i connexió de filtre autonetejable

May 13, 2019

Quan instal·leu el filtre autonetejant, presteu atenció a la protecció de la caixa de control intel·ligent, el detector de pressió diferencial, la part de transmissió i la superfície de l'equip per evitar danys. Connecteu la canonada segons la direcció de la fletxa de l’indicador de flux d’aigua a la cavitat, de manera que la direcció del flux d’aigua coincideixi amb la direcció de la fletxa indicadora de la cavitat.

 

Hi ha dos o més tipus d’instal·lació de filtre autonetejable. Quan utilitzeu qualsevol dels mètodes d’instal·lació, tingueu en compte la direcció de sortida de la vàlvula de drenatge automàtica horitzontal o descendent per garantir un drenatge més exhaustiu. Instal·leu-lo abans d’instal·lar l’equip d’aigua que s’ha de protegir i el més a prop possible dels equips d’aigua. S'ha d’instal·lar una vàlvula de retenció en la qual es pugui produir el flux de retorn.

 

Al sistema elèctric, cal instal·lar el filtre d'auto-neteja entre la bomba d'aigua i l'equipament d'aigua, i com més a prop de l'equipament d'aigua hi hagi, millor. Quan la pressió abans que l'equip de la bomba i l'aigua superi la pressió límit del filtre, instal·leu el filtre autonetejant davant de la bomba i el més a prop possible de la bomba. El mètode de connexió de la vàlvula de drenatge automàtica és la brida i la connexió roscada, i la canonada no ha de ser massa llarga, la més llarga no ha de superar els 10 metres.

 

Cal tenir en compte la instal·lació per facilitar el manteniment. Les vàlvules s’han d’instal·lar abans i després del filtre d’auto-neteja i s’hauran d’instal·lar canonades per evitar que el líquid de la canonada es transporti mentre es reparava. Les especificacions del filtre d'autoneteja han de coincidir amb el cabal de la canonada. Quan un sol filtre no pot satisfer els requisits de flux del sistema, es poden connectar dos o més en paral·lel i s'han complert els requisits de filtració del sistema. www.inocofiltration.com