Casa > Coneixement > Contingut

Directrius d’instal·lació de filtres de neteja pròpia

Sep 10, 2019

(1) Quan instal·leu i utilitzeu, presteu atenció a la protecció de la caixa de control, del sensor i de les parts de transmissió per evitar danys.


(2) Connecteu la canonada segons la direcció de la fletxa del cos del filtre d'auto-neteja de manera que el sentit del flux d'aigua coincideixi amb la direcció de la fletxa sobre el cos.


(3) El filtre d'auto-neteja s'ha d'instal·lar abans que es protegeixi el material d'aigua i sigui el més proper possible dels equips d'aigua.


(4) Al sistema d’alimentació s’hauria d’instal·lar el filtre d’auto-neteja entre la bomba d’aigua i l’equip d’aigua i, com més a prop de l’equip d’aigua, millor. Quan la pressió abans que la bomba i els equips d'aigua superin la pressió final del filtre, el filtre d'auto-neteja també es pot instal·lar davant de la bomba i el més a prop possible de la bomba.


(5) El mode de connexió de la vàlvula de drenatge automàtica es divideix en brida i fil, i la canonada de drenatge no ha de ser massa llarga, preferentment no superior a 10 metres.


(6) S'ha de tenir en compte la instal·lació per a un manteniment fàcil. La vàlvula de tancament s’ha d’instal·lar abans i després del filtre de neteja i s’ha d’instal·lar el tub de desviació. Cal deixar l'espai suficient de manteniment a banda i banda del filtre d'auto-neteja. La direcció del cartutx del filtre s'ha de mantenir a prop de la longitud del cilindre per substituir el filtre.


(7) Les especificacions del filtre d'auto-neteja haurien de coincidir amb la canonada o el cabal. Quan un filtre únic no pot satisfer els requisits de flux del sistema, es poden connectar dos o més en paral·lel per complir els requisits de filtració del sistema. Quan s’adopti qualsevol tipus d’instal·lació, s’ha de tenir cura de que la direcció de sortida de la vàlvula de drenatge automàtica sigui horitzontal o cap avall per assegurar una descàrrega més completa.


(8) Quan el filtre d'auto-neteja s'instal·la a l'aire lliure, tingueu cura de ser impermeables i impermeables.

https://www.inocofiltration.com/