Casa > Coneixement > Contingut

Mètode d'instal·lació de filtre autonetejables i precaucions

Sep 30, 2018

En instal·lar el filtre d'auto-neteja, prestar atenció a la protecció del control de caixa, sensor i transmissió parcial per evitar danys. Llavors, la canonada pot ser connectat a la direcció de la fletxa en el cos de filtre d'auto-neteja per tal que la direcció de flux d'aigua és coherent amb el cos de la fletxa en el cos.

 

Hauria de ser instal·lat el filtre d'auto-neteja abans de l'equip de l'aigua de ser protegit i tan a prop com possible a l'equipament de l'aigua. En el sistema de poder, el filtre autonetejables hauria de ser instal·lat entre la bomba d'aigua i l'equip de l'aigua. El més proper a l'equip de l'aigua, millor. Quan la pressió abans de l'equip de bomba i l'aigua supera la pressió límit del filtre, el filtre d'auto-neteja també pot ser instal·lat davant de la bomba i tan a prop com possible a la bomba.

 

La automàtica mètode de connexió de vàlvula de drenatge per filtre autoneteja es divideix en vorell i fil sivella. La canonada de desguàs no hauria de ser massa llarg. Intenta no excedir de 10 metres. En la instal lació, ha de ser considerat per facilitar el manteniment, la vàlvula apagat hauria de ser instal·lat abans i després del filtre de neteja, i hauria de ser instal·lat la canonada de derivació. Deixeu espai suficient de manteniment en ambdós costats del filtre autonetejables. La direcció del cartutx del filtre s'ha de mantenir a la llargada del cilindre per reemplaçar el filtre.

 

Les especificacions del filtre autonetejables ha de coincidir amb el tub o flux. Quan un filtre senzill no es compleixen els requisits del sistema flux, dos o més poden ser connectats en paral·lel per complir els requisits de sistema filtració. Quan l'adopció de qualsevol tipus d'instal·lació, ha de tenir cura de fer la direcció de sortida de la vàlvula automàtica horitzontal o descendent per assegurar una descàrrega més a fons.

http://www.inocofiltration.com/