Casa > Coneixement > Contingut

Filtre autolimpiable del producte

Apr 10, 2019

El filtre d'auto-neteja està fabricat en components d'ossos d'acer inoxidable i raspall de niló, la qualitat de l'aigua es purifica a través de l'element filtrant del nou equip de tractament d'aigua. Rentar amb una petita quantitat d’aigua, la pressió de rentat és petita i fàcil d’instal·lar; l’aparell de baixa resistència, alt flux, fàcil d’operar, fàcil de mantenir, depenent dels requisits de l’usuari, tant manuals com automàtics, especialment indicats per a civils. utilitzar un sistema de tractament d'aigües reciclades.

L'estructura interna del filtre d'autoneteja consisteix en un raspall de filferro d'acer inoxidable (o un raspall de niló d'os) i un element filtrant d'acer inoxidable i parts de transmissió. El motor d'accionament i la vàlvula elèctrica completen automàticament la neteja i la descàrrega. El mode de funcionament és operació automàtica (també es pot operar manualment). Amb funció de pressió diferencial o temporització automàtica.

Quan l’aigua flueix a través del filtre, les partícules mecàniques de l’aigua són interceptades per l’element filtrant. Quan les impureses acumulades a la superfície de l’element filtrant s’incrementen fins a cert punt, la neteja i la descàrrega es poden realitzar segons el mode de temporització o el mode de diferència de pressió, i tot el procés de neteja i descàrrega no requereix operació personal. No es requereix cap temps d'inactivitat per garantir un subministrament d'aigua segur i fiable en qualsevol circumstància.

El filtre autonetejant és adequat per a diversos sistemes de subministrament d’aigua, especialment el sistema continu d’operació continuada. Pot filtrar diverses impureses mecàniques a l'aigua per garantir el funcionament segur i fiable de l'equipament del sistema. És un substitut ideal per als filtres importats i tots els indicadors s'aconsegueixen completament. El mateix nivell de productes importats. Es pot aplicar a diversos sistemes de subministrament d’aigua com la indústria siderúrgica, la indústria metal·lúrgica, la indústria paperera, la indústria química, la indústria del plàstic, el reg, etc. www.inocofiltration.com