Casa > Coneixement > Contingut

Principi de treball del filtre autonetejable (tipus de succió)

Apr 11, 2019

L’aigua entra a través de l’entrada i primer filtra les impureses de les partícules més grans a través del filtre gruixut i després arriba al filtre fi. Durant el procés de filtració, el filtre fi acumula gradualment brutícia i impureses a l'aigua per formar una capa de filtració d'impureses. Com que la capa d’impureses s’acumula a la cara interior del filtre fi, es forma una diferència de pressió als costats interns i externs del filtre fi. .

Quan la diferència de pressió del filtre arribi al valor predeterminat del filtre, s'iniciarà el procés de neteja automàtica. Durant aquest temps, el subministrament d’aigua neta continuarà fluint, la vàlvula de neteja s’obrirà, la pressió d’aigua a la cambra de neteja i el dispositiu d’aspiració caurà en gran mesura i el cartutx del filtre serà aspirat i aspirat. La diferència de pressió entre la canonada, el tub d’aspiració i la cambra de neteja genera una força d’aspiració a través del broquet d’aspiració per formar un procés d’aspiració. Al mateix temps, el motor elèctric del filtre condueix el tub d’aspiració per fer un moviment en espiral en la direcció axial.

La combinació de moviment axial i rotatiu del netejador de succió neteja completament tota la superfície interna de la pantalla. Tot el procés de rentat només dura unes poques desenes de segons. La vàlvula de drenatge es tanca al final del rentat. El filtre comença a preparar-se per al següent cicle de rentatge.

www.inocofiltration.com