Casa > Coneixement > Contingut

Filtres autonetejables i altres equips de filtració

Jan 28, 2019

Els filtres són un tipus de màquina que sovint fem servir a les nostres vides per controlar la contaminació de l'aigua i millorar el nostre entorn. Hi ha molts tipus de filtres, com ara filtres de precisió d'acer inoxidable, filtres totalment automàtics, filtres de neteja automàtica , etc.

 

El filtre d'autoneteja és un tipus de filtre de precisió. La màxima precisió pot arribar a 20 micres. L'element filtre està fabricat en acer inoxidable 304 o en acer inoxidable 316L. La neteja s'utilitza per netejar els contaminants atrapats. El filtre d'autoneteja està equipat amb una caixa de control elèctric. La vàlvula de drenatge, l'entrada i sortida, es neteja i drena automàticament quan s'arriba a la diferència de pressió o al temps de fixació.

 

La diferència essencial entre el filtre d'autoleteja i el filtre de precisió d'acer inoxidable és que només es pot reemplaçar l'element del filtre de precisió, alguns es poden netejar i reutilitzar, i el filtre d'autoneteja no necessita ser reemplaçat, es fa l'element de filtre d'acer inoxidable, i les aigües residuals es netegen automàticament. www.inocofiltration.com