Casa > Coneixement > Contingut

Diversos aspectes que cal destacar en la instal·lació de filtres d'autoneteja

Nov 05, 2018

En qualsevol moment, l'empresa paga cada vegada més atenció a la protecció del medi ambient. El filtre autonetejador també s'utilitza àmpliament en la producció social i la vida, i el seu efecte filtrant en el sistema de l'aigua cada vegada és més important. Quan instal·leu el filtre autolimpiador, fixeu-vos en la protecció del quadre de control, el sensor i les peces de transmissió per evitar danys.

Al mateix temps, la canonada s'ha de connectar en la direcció de la fletxa del cos del filtre autolimpiador, de manera que la direcció del flux d'aigua sigui coherent amb el cos de la fletxa del cos. S'ha d'instal·lar abans que l'equip d'aigua estigui protegit i el més proper possible als equips d'aigua. Al sistema elèctric, s'ha d'instal·lar el filtre autolimpiador entre la bomba d'aigua i l'equip d'aigua. Com més a prop de l'equip d'aigua, millor. Quan la pressió abans que l'equip de bomba i aigua superi la pressió límit del filtre, el filtre d'autolimitació també es pot instal·lar davant de la bomba i el més a prop possible de la bomba.

Quan instal·leu el filtre autonetejador, assegureu-vos que la direcció de sortida de la vàlvula de desguàs automàtica estigui horitzontal o cap avall per garantir una descàrrega més completa. Les seves especificacions han de coincidir amb la canonada o el flux. Quan un únic filtre no compleix els requisits de flux del sistema, es poden connectar dos o més en paral·lel per complir els requisits de filtració del sistema.

Quan ajusteu la part elèctrica del filtre autonetejador, tingueu en compte que la direcció de rotació del motor ha de ser coherent amb la direcció del marcatge; en ús, la pressió diferencial s'ha de fixar d'acord amb els requisits reals del sistema in situ, de manera que les clavegueres es puguin netejar amb el temps. A més, s'ha de tenir en compte la instal·lació per a un fàcil manteniment, s'ha d'instal·lar la vàlvula de tancament abans i després del filtre d'autolimitació i s'ha d'instal·lar la canonada de bypass.http: //www.inocofiltration.com/