Casa > Coneixement > Contingut

Mètodes de manteniment científic i raonable de mesclador estàtic

Feb 07, 2018

Els mescladors estàtics s'utilitzen àmpliament en la fabricació industrial, per la qual cosa s'ha de tenir cura si els mescladors estàtics no s'utilitzen durant llargs períodes de temps, i els mescladors estàtics han de ser apagats i el poder està apagat perquè les connexions de potència a llarg termini causen la temperatura corporal se sobrecaliente, causant danys als diversos components electrònics dins del dispositiu.

 

A les peces de transmissió de la taula de mescladores estàtiques hem de col·locar l'oli lubricant per garantir que l'equip en el futur ús del procés pugui funcionar de forma normal. El model número 46 de l'oli de mesclador estàtic ha de ser perquè l'equip en funcionament requereix molta potència i 46, el gran valor tèrmic de la gasolina, només per satisfer el mesclador estàtic dels requisits de la gasolina.

 

El cinturó V de la mescladora estàtica hauria de ser de la mateixa mida, quan es col·loqui dins de la caixa de canvis, presti atenció al maneig lleuger, per no danyar el cinturó V i cal estrènyer-se la instal·lació de la cinta V a l'interior del dispositiu. impedeix que caigui la corretja, després d'això hem d'introduir nous en la femella, per tal d'evitar diversos factors que provoquen la sortida de la femella.

 

Normalment, hem de netejar periòdicament el dipòsit de mesclador estàtic per garantir que el dipòsit no acumuli massa greix; al mateix temps, el seu filtre s'ha de netejar cada dos mesos, ja que el filtre és per interceptar els residus, és fàcil provocar l'acumulació de residus, però el temps específic de neteja s'ha de basar en la força de la màquina a triar.

 

A més, la mescladora estàtica sobre la inspecció i el manteniment per part dels professionals de fer que el problema sigui investigat de manera efectiva, per tal de no causar danys més greus a l'equip. Després de restaurar l'estat de l'equip, no es pot reprendre l'operació.

www.inocofiltration.com