Casa > Coneixement > Contingut

Instal·lació de desiltració giratòria i tecnologia de filtre per al filtre de rentat posterior

May 04, 2019

El separador de ciclons del filtre de rentat posterior s'hauria d’instal·lar a la canonada principal de la xarxa de canonades de subministrament d’aigua i fixat a la base, i s’hauria d’afegir el bypass entre les canonades d’entrada i sortida. Per tal d’assegurar el bon flux de l’aigua influent, cal instal·lar un tub recte amb el mateix diàmetre que l’entrada de l’aigua abans de l’entrada d’aigua de l’equip, i la longitud és equivalent a 10-15 vegades el diàmetre de l’entrada d’aigua. .

 

Filtre de rentatge posterior Els desilters de remolí s'han d’instal·lar amb un espai de manteniment adequat al voltant de l’equip. En el funcionament normal, cal obrir les vàlvules d’entrada i sortida, i la vàlvula de drenatge i la vàlvula de derivació han de ser tancades. Segons la quantitat d’arena a l’aigua de font, s’aboca regularment la sorra i s’obrirà la vàlvula d’aigües residuals quan s’ha descarregat l’aigua. El procés de descàrrega d'aigües residuals no afecta el consum normal d'aigua del sistema. Després de drenar, tanqueu la vàlvula de drenatge.

 

El removedor de ciclons del filtre de retrolavat no té funció de impuresa de filtre. Si hi ha un requisit per filtrar les impureses, es requereix un filtre. El filtre de fibra és una sèrie de filtres basats en la tecnologia de filtre de fibra de tipus rotor. El material de filtre de fibra de tipus rotor té els avantatges d’un alt rentat posterior del material de filtre granular, un baix rentat i un baix consum d’aigua de l’aigua del filtre inicial; material de filtre de fibra amb gran superfície específica, alta precisió de filtració, gran quantitat d'intercepció i separació del llit del filtre Els avantatges de la taxa alta; Al mateix temps, té les característiques d’una gran adaptabilitat a diferents suports, un bon efecte de rentat posterior i una gran taxa d’utilització del llit del filtre.

 

Quan es filtra, el material de filtre de fibra del tipus rotor forma porus al filtre de dalt a baix, que és un llit de filtre gairebé ideal amb una distribució gran i petita del canvi de gradient. L’estructura del llit del filtre és beneficiós per a la separació efectiva dels sòlids en suspensió a l’aigua, gran La suspensió sòlida quedarà atrapada a la part superior, mentre que els petits sòlids en suspensió que no queden atrapats descendiran i com a buit del llit del filtre. es redueix, quedarà atrapat a la part inferior. www.inocofiltration.com