Casa > Coneixement > Contingut

L'ús i desinfecció correctes del filtre de gas plegable

May 08, 2018

El filtre és molt comú a la vida, i a mesura que els requisits dels usuaris es filtren gradualment, el tipus de filtre és cada vegada més gran, el filtre de gas plegable, com un d'ells, també ha estat reconegut i afavorit per la gran quantitat d'usuaris. Per tal d'obtenir un efecte d'ús més eficaç i efecte d'ús, el filtre de gas plegable necessita l'ús i la desinfecció adequats.

 

El primer que cal saber és la manera d'utilitzar el filtre de gas plegable, que en realitat és molt senzill. El primer pas és muntar el filtre per tornar a comprar, i es pot fer d'acord amb les instruccions. El segon pas és comprovar i consultar la font d'alimentació abans d'utilitzar el filtre de gas plegable.

 

La funció principal de l'operació de prova del filtre de gas plegable és provar el rendiment de l'equip. Si hi ha un fenomen anormal, es pot utilitzar formalment després de resoldre-ho a temps. Després de l'ús, cal treure la font d'alimentació del filtre d'aire per garantir el problema de seguretat.

 

El segon és el mètode de desinfecció del filtre de gas plegable. Després d'un període d'ús, l'equip segurament produirà molts bacteris i taques. Si no es tracten amb el temps, afectarà l'efecte de filtració, de manera que la desinfecció és un dels treballs clau.

 

El mètode d'esterilització del filtre de gas plegable és molt senzill. Només cal treure la xarxa del filtre a l'interior. Hi haurà molta brutícia i pols a la xarxa del filtre. Es pot fer amb un ventilador o un raspall amb un cabell suau. També es pot mullar amb un desinfectant i altres per aconseguir un efecte net de neteja. Pantalla de filtre. També cal esterilitzar les cantonades dels filtres de gasos plegables, com ara pinzells, tovalloles, etc.

 

De fet, l'ús d'un filtre de gas plegable i la desinfecció del treball tindrà un personal especial per ser responsable de la compra del fabricant, també serà clar i les instruccions de l'usuari. Si no entén el problema pot contactar-se directament amb el fabricant, els fabricants enviaran un personal professional que l'ajudarà a resoldre el problema, a través de l'anàlisi esmentada, crec que l'usuari té una certa comprensió, es pot fer de forma regular, per tal que per aconseguir l'efecte d'ús millor.http: //www.inocofiltration.com/