Casa > Coneixement > Contingut

La diferència entre l'ús del separador de filtre i separador de cicló

Encara que el separador de filtre i filtre cicló són les mateixes que el dispositiu de separació, que són diferents en el principi de separació i ocasions aplicables. Entre ells, el separador de cicló és principalment utilitzat per separar la sedimentació de gravetat, i després el cicló el flux d'aire és pesat sòlid. Les partícules queden darrere, i el gas i altres components augment de llum i els bufats fora de la presa.

 

El component principal del separador filtre és l'element filtrant. Les partícules sòlides de la macromolècula no es pot introduir el mecanisme del darrere a través de l'element filtrant. Les molècules petites pot passar. Per tant, es pot separar les impureses líquids. Quan l'element filtrant és en el líquid, el líquid es reuniran i formen un gran. Quan l'aigua cau, cau, entra en la bossa de condensats, abocaments així la contaminació, llavors el separador de filtre i l'element receptor boira més pot separar les impureses líquid.

 

Òbviament, el separador de cicló no és tan bo com l'efecte de separació de líquids del separador filtre. En general, el cicló bàsica és principalment per separar sòlids i el separador de filtre pot filtrar més petits impureses sòlides i líquides impureses. Poden ser millor tractats.

 

Separadors utilitzats en els camps de petroli són principalment separadors de filtre, però es pot dividir en tipus horitzontals i verticals per la forma. Separadors verticals es poden dividir en verticals separadors bifàsics i separadors de tres fases. Són adequats per al tractament de petroli i gas barreges que contenen impureses més sòlids. Punts de venda de desguàs a la part inferior faciliten l'eliminació de residus, que és més fàcil de controlar el nivell de líquid i ocupa menys espai. .

 

La separació horitzontal es pot dividir en horitzontals separadors bifàsics i trifàsic. La direcció de flux de gas i la gota de solució de direcció són perpendiculars entre si, les gotetes pot ser fàcilment separada des el flux de gas; la interfície de gas-líquid és gran, que és favorable al tractament de l'escuma d'oli cru i alta oli-ràtio gasoil; fàcil de conjunt, transportar i mantenir.http://www.inocofiltration.com