Casa > Coneixement > Contingut

El filtre hidràulic d'aire sec és un filtre hidràulic que separa les impureses aerotransportades a través d'un element filtrant sec (com un filtre de paper).

May 03, 2019

Els filtres hidràulics d’aire que s’utilitzen en vehicles lleugers (inclosos els cotxes i els mini-cars) són generalment d’un sol escenari. La seva forma és oblata o el·líptica i plana. El material de filtre és un paper de filtre o un teixit no teixit. La tapa del filtre està feta de metall o poliuretà i la carcassa exterior està feta de metall o plàstic. Amb el cabal nominal del volum d'aire, l'eficiència de filtració original de l'element filtrant no ha de ser inferior al 99,5%.

A causa del medi ambient de treball dur, els vehicles de gran abast han de tenir un gran nombre de filtres hidràulics d'aire. La primera etapa és un prefiltre de ciclons (com ara anells de fulla, tub de remolí, etc.), que s’utilitza per filtrar les impureses de partícules gruixudes, l’eficiència de filtració és superior al 80% i el filtre fi de segona etapa és un filtre de paper microporós (generalment anomenat l'element principal del filtre), la seva eficiència de filtració supera el 99,5%. També hi ha un element de filtre de seguretat darrere de l’element del filtre principal per evitar que la pols entre al motor quan l’element del filtre principal estigui instal·lat i substituït o quan l’element del filtre principal estigui accidentalment danyat. El material del nucli de seguretat és principalment de tela no teixida i també utilitza paper de filtre.

Filtre hidràulic per aire humit, incloent immersió en oli i bany d'oli.

El tipus d’immersió en oli consisteix a separar les impureses de l’aire a través d’un element de filtre impregnat d’oli i el material de l’element de filtre té un teixit de fil metàl·lic i un material escumant. El tipus de bany d’oli introdueix l’aire pols aspirat a la piscina d’oli per eliminar la major part de la pols i, a continuació, filtra l’aire fos per un element filtrant enrotllat pel filferro, les gotes d’oli i l’oli aturat. La pols torna a la piscina d’oli. Els filtres hidràulics d’aire de bany s’utilitzen actualment en maquinària agrícola i energia marina.

El filtre hidràulic d’oli està situat al sistema de lubricació del motor. El seu riu amunt és la bomba d'oli, i la part avall és la part del motor que necessita lubricació. La funció és filtrar les impureses nocives de l’oli de la cistella d’oli i subministrar l’oli lubricant a la parella de moviment com el cigonyal, la biela, l’arbre de lleves, el sobrealimentador i l’anell de pistó per exercir la funció de lubricació, refrigeració i neteja. Amplieu la vida d’aquests components. Www.inocofiltration.com