Casa > Coneixement > Contingut

La funció del filtre antilliscant i l'essencial en el procés de ruixat

Dec 14, 2018

El filtre de rentat pot fer que les aigües residuals industrials compleixin amb l'estàndard de descàrrega d'aigües residuals nacional, que pot protegir eficaçment el medi ambient. Al mateix temps, també pot complir els estàndards de reutilització després del tractament d'aigües residuals, que no només poden resoldre el problema de l'abocament de les aigües residuals, sinó també solucionar el problema de l'abocament de les aigües residuals. La reutilització de la reutilització estalvia costos.

Al mateix temps, el filtre antilliscant també es pot dissenyar d'acord amb els requisits de l'usuari per produir filtres de diferents rangs de pressió; després de la producció de filtres especials de filtres amb temperatures de fins a 95C, es requereixen filtres especials per als filtres que necessiten treballar en condicions de fred. Sistema de control de filtració; per les fortes característiques corrosives de l'aigua de mar, es seleccionen materials especials com l'aliatge de níquel i titani, i el filtre està especialment processat.

Durant el rentat del filtre de rentat, s'ha de tenir cura de mantenir-lo funcionant a una velocitat moderada, no massa ràpid o massa lent. Cal tenir cura de que disposi d'un temps i una velocitat de flux suficients per permetre que tingui un bon efecte antilliscant per assegurar un millor filtre de rentat.

No només això, sinó també s'ha de tenir cura del filtre antilliscant per assegurar la uniformitat del flux d'aigua quan es produeix un ruixat, per tal de garantir la qualitat de l'aigua. Al mateix temps, també hem d'assegurar que la mida i la uniformitat del material del filtre puguin complir amb certs requisits.http: //inocofiltration.com/