Casa > Coneixement > Contingut

L'important paper que juga el filtre autolimpiador en la reutilització de l'aigua

Mar 27, 2018

Com que el tractament de les aigües residuals ha estat gradualment reconegut a la Xina, els productes relacionats amb el tractament d'aigües residuals han sorgit un darrere l'altre. Els filtres autonetejables són només un d'ells. Ha sorgit a la indústria del tractament d'aigües residuals i ha tingut un paper important en el tractament secundari del tractament d'aigües residuals.

El filtre autolimpiador pot solucionar amb eficàcia el problema dels recursos hídrics a la Xina durant el procés de tractament d'aigües residuals i augmentar la freqüència de reutilització d'aigua. Es pot utilitzar en aigües de paisatge, reutilització d'aigua regenerada, indústria de l'aigua residual industrial. En comparació amb els filtres anteriors, l'equip té un alt grau d'automatització, una gran quantitat de processament, alta precisió de l'aigua, subministrament ininterromput d'aigua, clavegueres autolimables, reduir el consum d'aigua i alleujar la manca de recursos hídrics.

En la reutilització d'aigua regenerada, el filtre autolimpiador també juga un paper fonamental, a través de l'aigua bruta, la reixeta, el dipòsit regulador, la bomba d'elevació, el bioreactor, la bomba de circulació, el mòdul de membrana, el dispositiu de desinfecció i el tanc d'emmagatzematge d'aigua mitjana. L'ús d'una sèrie d'unitats com el filtre autolimpiant i el sistema d'aigua regenerat han permès l'ús secundari de les aigües residuals.

El filtre autolimpiador promou la finalització del retorn de l'aigua. És una forma important de resoldre la crisi de l'aigua urbana i també és la forma fonamental de coordinar els recursos hídrics urbans i el medi ambient hídric. El tractament i la reutilització d'aigües residuals domèstiques poden reduir l'explotació de les aigües subterrànies. , però també ens pot aportar beneficis econòmics.

El terme "aigua regenerada" es refereix a tot tipus d'aigua no potable que pot complir els estàndards de qualitat de l'aigua necessaris després del tractament, i es pot utilitzar a les àrees de vida, municipals, mediambientals, etc., per la seva qualitat després de filtrat i filtrat per filtres autolimpiants. L'indicador és més baix que l'estàndard de qualitat de l'aigua potable, però superior a la descàrrega permesa dels estàndards de qualitat d'aigües residuals, de manera que es pot utilitzar com a verdor de parc i aigua de rius i llacs, aigües verdes urbanes, aigües superficials de carreteres, centrals tèrmiques i aigua de refrigeració de les plantes químiques, aigua de rentat de cotxes, etc., reduint enormement els costos de l'aigua.http: //www.inocofiltration.com/