Casa > Coneixement > Contingut

El paper clau del filtre de rentat posterior en la depuració i reutilització d’aigües residuals

Jul 29, 2019

El filtre de rentat posterior és un tipus de filtre que bloqueja directament les impureses de l’aigua, elimina els sòlids en suspensió i les partícules, redueix la terbolesa, purifica la qualitat de l’aigua, redueix la pols del sistema, les algues, el rovell, etc., per purificar la qualitat de l’aigua i protegir altres sistemes. Equips excel·lents per al treball.

L’aigua entra al cos del filtre de neteja autosuficient de l’entrada d’aigua. A causa del disseny intel·ligent, el sistema pot identificar activament el grau de deposició de la impuresa i descarregar activament el senyal de la vàlvula d'aigües residuals. En moltes llars, s’instal·la un petit dispositiu de filtre de rentat posterior al desguàs. La qualitat de l’aigua després d’aquest avançat filtre de rentat posterior es pot tornar a utilitzar.

El filtre de rentat posterior funciona i funciona sense cap potència externa per netejar el filtre i descarregar activament la brutícia. Durant el rentat, es pot ajustar el cicle de neteja i filtració. El temps de neteja i filtrat és arbitràriament de 10-60 / s, i la pèrdua de neteja i filtrat només és del 0,08-0,6% de l’aigua filtrada; la precisió de filtració pot arribar a 10-3000 micres; la pressió de treball pot arribar a 1,0-1,6 Mpa.

www.inocofiltration.com