Casa > Coneixement > Contingut

El paper de filtre d'element i el principi de l'entorn

Jul 21, 2018

El filtre d'element adopta el filtre element filtratge mètode, que és un mètode de filtració que és distribuït a la superfície del medi de filtre o capturats a la part de la profunditat del material filtre per eliminar partícules de l'aigua i el nucli de filtre comprèn una fondre bufat element de filtre i un element de filtre de filferro ferida. , polipropilè plegable filtre, filtre de sinteritzat de barra de titani, metall filtre Sinteritzat, PE / PA tub Sinteritzat filtre.

 

En el sistema d'osmosi inversa, la barrera final pel pretractament tubs del cartutx del filtre com una membrana és un filtre relativament sofisticat entre microfiltració i filtració de partícules de mitjans de comunicació, que proporciona seguretat excel·lent per a tota la sistema. Efecte protector.

 

Filtre cartutxos generalment són substituïts abans de la caiguda de pressió arriba al límit de 0.2 MPa, però generalment no excedir tres mesos per tal de reduir la contaminació microbiana. Considerant que l'efecte de retrocés no és bona, i també per evitar la contaminació microbiana i l'element filtrant buit és gran, no és recomanable utilitzar un filtre de retrolavado.

 

Cartutx del filtre de 5 micres no està dissenyat per a filtrar grans quantitats de sòlids en suspensió. Només protegeix la unitat d'osmosi inversa. Per netejar les aigües subterrànies, si s'utilitza cap filtre de partícules de mitjans de comunicació, per evitar contaminació del filtre 5 micres. La possibilitat de penetrar en un filtre de 5 micres permet un filtre de porus més grans que es col loca davant de un filter.http://www.inocofiltration.com/ de 5 micres