Casa > Coneixement > Contingut

El paper dels filtres d'auto-neteja en moltes indústries

May 21, 2019

Moltes indústries utilitzen filtres autonetejables per filtrar les aigües residuals. Els filtres autolimpiables tenen un bon efecte de filtre i són afavorits per moltes empreses. El filtre d'auto-neteja es pot utilitzar per a la filtració de l'aigua del pou de petroli, la filtració de l'aigua en procés de processament, la filtració d'aigua de refrigeració; producció de monòmers i polímers, recuperació d’amines i magre riques; oli lubricant, carbó d'aviació i altres filtracions d'oli; recuperació del catalitzador; filtració de matèries primeres químiques i producte acabat; intercepta la tinta de carboni i l’ajut de filtre; Protegiu els equips clau, com ara bombes, intercanviadors de calor i vàlvules.

Filtre autonetejable per interceptar carbó activat i ajuda per a filtratge; filtratge d'oli i oli barrejats, polit i filtratge d'oli refinat; filtració de seguretat abans d'omplir; filtració d'aigua de producció d'aliments diversos, aigua de rentat; filtració de matèries primeres com el xarop; eliminació del procés de mescla Impureses generades al filtre; filtrar la matèria suspesa i el sediment de la beguda; filtre de xocolata, proteïna de soja, gelatina, cervesa i similars.

El filtre d'auto-neteja s'utilitza per filtrar diversos tipus d'aigua de màquina de paper com a aigua crua, aigua de polvorització d'alta i baixa pressió, aigua de l'aigua, aigua de intercanvi de calor, aigua blanca, aigua de segellat, aigua de refrigeració, aigua de torre de refrigeració, alt i aigua de rentat de baixa pressió; Additius per a revestiments de paper com ara polímers, carbonat de calci, bentonita, licor de cocció de midó, antiespumants, agents de dimensionament, lubricants, repel·lents d’aigua, colorants, farcits, pigments, làtex i similars.

El filtre d'auto-neteja s'aplica per filtrar l'aigua de refrigeració; eliminar les impureses del tanc d'estabilització electrolític de làmina de coure; filtrar aigua pura, aigua ultrapura; filtre de purins químics; reciclar la filtració d'aigües residuals de tall i trituració de galetes; filtre de tinta de PCB; Desgreixatge; pre-filtració de cartutxos de membrana. A més, el filtre d'auto-neteja també es pot utilitzar per lubricar la filtració d'oli; filtració de la circulació de refrigerant; recuperació de metalls preciosos; filtració de solucions de fosfatació de peces, solució de neteja; filtració d'oli antioxidant; filtració de querosè ultra fi; eliminació del líquid de neteja L'oli de traça, el fluid de neteja de la línia de neteja de la peça de treball es circula i es filtra. www.inocofiltration.com