Casa > Coneixement > Contingut

El paper del filtre de rentatge frontal i els seus avantatges

May 27, 2019

La pantalla de filtre d’aquest filtre de rentat està fabricada en acer inoxidable de ions de plata, que pot inhibir eficaçment el creixement de bacteris; pot eliminar eficaçment les impureses sòlides del solut; l’equip pot protegir el sistema de canonades a través del filtre de pré-rentat.

El material de la pantalla del filtre del rentat davanter és acer inoxidable platejat, el material del cos de la vàlvula és de fibra de vidre, el material interior està fabricat en plàstic resistent a la temperatura i el material de goma té propietats antienvelliment. Estàndard de qualitat de l'aigua. És de grandària petita, té un ampli ventall d’aplicacions i no requereix electricitat per estalviar energia. Al mateix temps, pot evitar el creixement d’algues verdes, cosa que fa que el manteniment sigui molt senzill i convenient.

Quan apareix una bola vermella al filtre, el sistema ara adverteix que la quantitat d’impureses del filtre de rentat posterior és massa gran per netejar. El procés de neteja del filtre de rentat frontal no requereix l’ús d’eines professionals. Simplement obriu la vàlvula o gireu l’interruptor de descàrrega inversa i el sistema s’aconsegueix automàticament Després del buidatge, la bola vermella es restablirà automàticament.

www.inocofiltration.com