Casa > Coneixement > Contingut

El filtre de neteja pròpia té una estructura i característiques raonables

Apr 13, 2019

Actualment, els filtres estan àmpliament classificats i el filtre d’auto-neteja és més popular. És extremadament versàtil, barat i, sobretot, compacte i té aplicacions en molts entorns. Les aplicacions habituals per al filtre d'auto-neteja són la climatització central, així com un sistema d'aire de retorn net i un sistema de prefiltració de compressor d'aire gran. Sobretot el paper de la filtració primària, de manera que l’estructura és relativament senzilla.

 

Actualment, hi ha moltes varietats, llevat dels filtres de malla de niló G1, G2 i G3 comuns o de filtres de carbó actiu, que són substituïts per GN i GC, respectivament. L’estructura del filtre de neteja pròpia és molt característica. Des de l'aparença, utilitza una junta impermeable, la forma general és molt forta, el material de filtre situat ja està plegat i el disseny diagonal és especialment important. El motiu d'aquest tractament és augmentar la zona de filtració i garantir l’efecte de filtració.

 

Després del tractament anterior, la posició del marc exterior estarà propera al material de filtre interior, i la combinació dels dos és molt bona. Utilitza una cola especial i no hi ha cap fuga d’aire, encara que estigui enfrontant a una pressió de resistència al vent massa alta. No hi haurà problemes. Hem de mantenir-lo segons la freqüència de l’entorn d’ús. El període de substitució és d'1 a 6 mesos i es pot mesurar mitjançant l'acció del comptador de partícules de pols.

www.inocofiltration.com