Casa > Coneixement > Contingut

L'ús de filtres de borsa en pre-pintura d'automoció

Jun 06, 2018

Amb el ràpid desenvolupament de l'economia nacional i la indústria de l'automòbil, les persones també han presentat requisits més alts per a la qualitat dels automòbils. En les línies de producció de la pintura d'automòbil, els organismes automàtics pateixen desenes de processos de processament abans que puguin desconnectar-se. Cada procés de tractament ha d'estar equipat amb un sistema de filtració de recobriment corresponent. Els filtres de borsa tenen un paper fonamental.

En la línia de producció de revestiment d'automòbils, el filtre de la bossa no només pot eliminar les impureses, l'oli i l'òxid de ferro, per garantir l'efecte uniforme i excel·lent del revestiment del cos. Al mateix temps, la filtració de circulació de líquids, l'augment dels líquids de recobriment i l'eficiència en l'ús de l'aigua, i la reducció dels costos d'explotació.

Com a base del procés de pintura d'automòbils, la qualitat del procés de tractament de pre-pintura és la clau per a l'èxit o el fracàs del procés de la pintura corporal del cotxe, i diversos rentats entre les diverses seccions del procés són la clau per millorar l'efecte de neteja , en general cada vegada. El control de la contaminació de la solució de rentat és inferior a 1/10 de la concentració de la solució de tractament en el procés anterior.

Sota els requisits per millorar l'eficiència en l'ús de l'aigua i reduir costos, com filtrar i reciclar aigua neta i garantir que la qualitat de l'aigua sigui clau per a l'èxit del sistema de filtració; en segon lloc, utilitzeu la filtració de membrana UF per recuperar el líquid de desgreixatge, la solució de fosfatació i la regeneració. L'aigua de neteja altamente contaminada i les aigües residuals de pretractament també presenten majors requeriments per al disseny i l'aplicació de sistemes de filtració.

El filtre de la bossa té una estructura compacta, petita empremta i una àmplia gamma de precisió de filtració; al mateix temps, l'àrea de la unitat té un gran flux, una petita resistència de filtre i un baix cost; l'ús del manteniment és convenient i ràpid; les especificacions són completes, els materials són diversos, i l'abast de l'aplicació és ampli. Els avantatges de la sèrie demostren l'aplicabilitat del sistema de recobriment d'automoció.

Com que la tecnologia tradicional del filtre de borsa pot satisfer bàsicament els requisits de la filtració moderna de la línia de recobriment, els filtres avançats de borsa reflecteixen grans avantatges i rendibilitat per a les bosses de filtre tradicionals en disseny, fabricació i aplicació pràctica. El disseny i la construcció del sistema de filtres de línies proporcionen una millor opció.

http://www.inocofiltration.com/