Casa > Coneixement > Contingut

L'ús de filtres autolimpiants en el tractament de l'aigua de refrigeració circulant

Sep 07, 2018

Com a un dels equips indispensables en la indústria de la protecció del medi ambient en els darrers anys, els filtres autolimpiadors han estat afavorits per diferents indústries, com ara fàbriques d'acer, fàbriques de paper i fàbriques d'aliments. Com a filtre d'aigües residuals molt utilitzat, és molt eficient i estalvia temps. També es poden utilitzar filtres autolimpiants per a la circulació de tractaments d'aigua de refrigeració.

En termes generals, les impureses en l'aigua de refrigeració circulant inclouen pols a l'atmosfera, sòlids en suspensió, etc. el ventilador de la torre de refrigeració fuga oli, la corrosió del cos de la torre, l'embalatge, la piscina i altres materials estructurals, i el material exfoliat entrarà a l'aigua freda; durant el procés de tractament d'aigua de refredament Precipita produïda després de l'addició de l'agent; creixement microbiano en el sistema i brutícia viscosa formada per les secrecions. El filtre autolimpiante pot filtrar impureses quan es treballa, cosa que millora l'estabilitat del sistema de refrigeració d'aigua circulant.

L'aplicació del filtre autolimpiador al tractament d'aigua circulant pot reduir l'adhesió del dipòsit, reduir la corrosió i la fricció del llot a la canonada d'intercanvi de calor i assegurar-se que l'intercanviador de calor del sistema d'aigua de refrigeració sempre estigui ben entorn de treball, que es reduirà considerablement el sistema a causa de les impureses en l'aigua de refrigeració circulant, garantint el funcionament normal del sistema.

El tractament de l'aigua de refrigeració circulant reduirà la descàrrega d'aigües residuals exteriors fins a cert punt, reduirà la contaminació de l'aigua i fins i tot s'adonarà de la reutilització de les aigües residuals i de la descàrrega zero del sistema per reduir la contaminació ambiental. Després que l'aigua de refrigeració circulant es tracti mitjançant el filtre autolimpiant, la durada de l'equip de sistema d'intercanvi de calor es perllonga i l'accident de dany corrosiu es redueix de manera efectiva, millorant així els beneficis econòmics de l'empresa. Inocofiltration.com/