Casa > Coneixement > Contingut

Les barreges de manera estàtica mesclador

Jul 26, 2018

El mesclador estàtic utilitza un procés de contínua durant el procés de mescla per tal que no s'interromp la barreja tot el procés; i la força de tall és mínima i no causar danys a la barreja. L'efecte barreja del mesclador estàtic és aritmèticament controlable. La gamma de CoV és fins a un 5% a petició del client. La concentració del fluid sobre tot el tram és contínua i equilibrada. Per tant, el valor mesurat és altament representatives i pot ser eficaç per al dispositiu. control.

 

L'espai barreja de distància i instal·lació del mesclador estàtic en comparació amb altres equips similars, són molt petites, i el mesclador estàtic en si és una part de l'oleoducte, que pot ser considerat com un especial gasoducte, evitant els defectes de l'agitació tradicional tanc; Alta eficiència, consum de gota i l'energia molt baixa pressió.

 

En el mesclador estàtic, no hi ha cap part que es mogui, així que no hi ha cap desgast anomenat, hi ha gairebé cap cost de manteniment; al mateix temps, això no es bloquejaran durant el seu ús. El mètode d'instal·lació i material pot ser qualsevol forma, qualsevol mida i qualsevol material. Mescla obligatori de la Riera de tot el procés pot reduir el volum del dipòsit i fins i tot eliminar l'ús de tanks.http://www.inocofiltration.com/