Casa > Coneixement > Contingut

La forma d'assegurar l'efecte de l'element del filtre de neteja del nucli de filtre

May 11, 2018

Pel filtre de tipus de filtre, el seu efecte de filtració es determina principalment per l'estat de l'element filtrant. Per tant, es requereix una neteja periòdica durant l'ús normal. Però hi ha molts factors que afectaran l'efecte de neteja del nucli del filtre en el filtre del nucli del filtre, com ara la pressió d'aire, la neteja del gas, el material del nucli del filtre, l'estructura del nucli del filtre, etc.

 

Perquè el filtre del nucli del filtre aconsegueixi el millor efecte, la pressió de l'aire no pot ser massa petita, massa petita és l'impacte absolut a la superfície de la superfície del nucli del filtre de la pols, de manera que quan la força del nucli del filtre és Per tant, com més gran sigui la pressió, millor. Tenint en compte la capacitat dels filtres convencionals en el mercat, la pressió de l'aire sol configurar-se a uns 5 kg.

 

En segon lloc, el gas que entra a la vàlvula solenoide a través de l'aire comprimit també afectarà l'efecte del bufat, especialment quan el gas conté oli d'aigua, i l'oli penetrarà a l'interior del filtre i unirà la pols de plàstic, i després la pressió no pot fer que la pols a la superfície del filtre. Per tant, el filtre corresponent es pot configurar per comprimir l'aire per separar l'oli i l'aigua.

 

A més, la qualitat del material filtrant del mateix cartutx de filtre també afectarà l'efecte de fi. En comparació amb el material de filtre domèstic, el material de filtre importat d'alta qualitat és més fàcil d'eliminar. En comparació amb el drap tradicional de filtre de fibra de polièster, l'efecte de la neteja de pols després del tractament superficial és més obvi. Si la superfície de la tela de base es tracta amb resina de flúor, el nucli del filtre té la funció d'anti oli, impermeable i antifouling.

 

A més d'això, l'aparició de l'element filtrant en el nucli del filtre també pot afectar directament l'efecte de neteja en pols. En comparació amb l'element tradicional del filtre cilíndric, la forma del nucli del filtre cònic és més gran i més reduït, i la pols de plàstic és més fàcil de caure quan es copeja el pols. En comparació, el nucli del filtre de filtració inferior fa que la pols caigui directament a la part inferior de la sala de pols, i el filtre de trencament de petits diàmetres i poc profunds expandirà el drap de filtre cap a fora quan s'aprofita el pols i sacseja la pols de plàstic a la superfície. del filtre.

 

Per tant, el nucli del filtre en el filtre és mantenir un bon efecte, no només per controlar raonablement la pressió de l'aire i la neteja del gas, sinó també seleccionar el material i l'estructura del filtre d'alta qualitat, per tal de tenir un millor efecte de filtració.http : //www.inocofiltration.com/