Casa > Coneixement > Contingut

L'àmplia tècnica d'ús i ús del filtre d'una sola bossa

May 07, 2018

El filtre de la bossa és un equip de filtració molt comú. Segons el nombre de bosses de filtre que està equipat, es pot dividir en dues categories: tipus multi bag i tipus single bag. El punt clau és introduir un filtre d'una sola bossa. El seu interior està sostingut per una cistella de malla de metall. El líquid flueix a través de l'entrada, el filtre es filtra des de la sortida i les impureses s'intercepten a la bossa del filtre. Després de reemplaçar la bossa de filtre, es pot seguir utilitzant la borsa del filtre.

 

El filtre de borsa individual es pot dividir en filtre de borsa lateral, filtre de borsa de tipus superior, filtre de borsa d'acer inoxidable, filtre d'aïllament de filtre de plàstic / sandvitx, filtre anticorrosió de flúor, etc. Encara que les seves formes estructurals poden ser diferents, tots tenen molts avantatges, com ara una bona capacitat de segellat, una forta capacitat de circulació i un funcionament senzill. En particular, la probabilitat de fuita lateral de la bossa de filtre és petita, que pot garantir amb precisió la precisió de filtració i substituir ràpidament la bossa del filtre.

 

La superfície interna i externa del filtre de la sola bossa es tracta amb un xafat mecànic de sorra, i és uniforme i fàcil de netejar. Segons la petició del client, es pot subministrar el filtre amb la forma de mànega de calefacció, el peu ajustable de suport o el ganxo per satisfer els requisits de diferents clients.

 

Amb els avantatges esmentats anteriorment, el filtre d'una sola bossa s'ha utilitzat àmpliament en diversos àmbits, inclosos materials dèbils corrosius en la producció de productes químics i petroliers, materials corrosius, materials de baixa temperatura en refrigeració, filtració de materials sanitaris en productes alimentaris lleugers i producció farmacèutica.

 

Per tal de prolongar la vida útil d'un filtre d'una sola bossa, cal verificar si la carretera de la canonada de connexió és ferma, les fuites i el dany quan s'utilitza el filtre. Al mateix temps, no us oblideu de comprovar el tancament proper de la vàlvula d'entrada i sortida del filtre; marqueu l'indicador de pressió per determinar la pressió interna de 0.

 

És important tenir en compte que la tapa no s'ha de cobrir sota la pressió del filtre de la bossa, però quan el líquid restant del filtre de la bossa es drena a través de la vàlvula de buidatge i després es fa la tapa. Obriu oberta la tapa superior del filtre del filtre, desenrosqueu la tapa superior d'elevació, aixequi la tapa superior i gírela cap a un determinat angle.

 

A continuació, hem de comprovar l'anell de segell O i la ranura O del filtre de la sola bossa. Si la bossa del filtre s'utilitza per reemplaçar la bossa del filtre, és necessari plegar el costat de la bossa del filtre i posar-lo a la bossa del filtre, que pot millorar l'efecte filtrant de la bossa del filtre de costura. Http: // www. Inocofiltration.com/