Casa > Coneixement > Contingut

Tres aspectes per accelerar el desenvolupament de la indústria productora de vàlvules

Sep 25, 2019

La indústria de les vàlvules és una branca important de la nostra maquinària general. Els seus productes s’utilitzen àmpliament en el petroli, la química, la metal·lúrgia, l’energia elèctrica, la construcció urbana, la protecció del medi ambient i altres indústries com a equipament clau per al control de fluids.

Actualment, la indústria de fabricació de vàlvules es troba en una oportunitat de desenvolupament molt favorable. Això és perquè:

1. L’economia estatal continua desenvolupant-se constantment. La inversió en actius fixos s’ha expandit gradualment. En particular, la construcció de diversos projectes com "Transmissió de Gas Oest-Est", "Transmissió d'energia Oest-Est" i "Transferència d'Aigua Sud-Nord" requereix un gran nombre de productes de vàlvules;

En segon lloc, amb l’entrada de l’OMC, la disminució dels llindars comercials internacionals i l’ajust de l’estructura de productes als països desenvolupats, la Xina s’està convertint a poc a poc en la planta de processament més gran del món i el processament de productes de vàlvules afronta un espai de desenvolupament més gran.

Com aprofitar aquesta oportunitat estratègica per accelerar el desenvolupament de la indústria de les vàlvules. Hem analitzat a partir dels següents aspectes: En primer lloc, el producte promourà la reestructuració conjunta de les empreses i crearà un grup de grups empresarials amb escales tan aviat com sigui possible.

Hi ha més de 5.000 fabricants a la indústria de les vàlvules. Només hi ha 7 empreses amb ingressos anuals per vendes superiors als 50 milions, 3 empreses amb més de 100 milions de iuans i empreses amb més de 200 milions de iuans. La quota de mercat nacional només és superior al 2% de les empreses de la Xina Nuclear Sujing, i la resta se situa per sota de l'1%. Aquest tipus d’escala d’empreses és difícil de generar xoc al mercat, i és encara més difícil competir amb empreses de renom internacional de la mateixa indústria.

Per canviar aquest status quo el més aviat possible, a més dels factors de creixement de l’empresa mateixa, el mètode efectiu és realitzar l’expansió de capital de l’empresa mitjançant la conjunció, fusió i reorganització entre empreses per ampliar encara més la possessió del mercat i mantenir-se. invicte a la competició. Aquesta és una pràctica relativament popular a l’economia internacional actual, i també és un problema direccional en el desenvolupament de la indústria de les vàlvules en el proper període. En aquest tema, hem d’emancipar les nostres ments i trencar els límits del país segons els requisits del 16è Congrés Nacional de “cal fer noves reformes, els nous desenvolupaments han de tenir idees noves” per trencar els límits de totes les fronteres i trencar la divisió tradicional de divisió professional. Sempre que hi hagi possibilitat de col·laboracions conjuntes entre empreses, podran intentar amb audàcia construir un grup d’empreses amb un valor de sortida de més de 500 milions de iuans i ** mil milions de iuans en 3-5 anys.

En segon lloc, hem de parar atenció a l’ajust de l’estructura del producte, ser valents en la innovació tecnològica i desenvolupar productes d’alt valor afegit i internacionals.

La indústria de vàlvules xinesa ha estat capaç de produir més d'una dotzena de tipus principals de productes. Tot i que aquests productes donen suport fort a la construcció econòmica domèstica, hauríem de ser conscients que la majoria dels nostres productes són de contingut tècnic general o de productes amb molta mà d’obra, i rarament tenen estàndards internacionals.

La licitació de la línia principal del gasoducte West-East és un fet lamentable que totes les nostres empreses de vàlvules han perdut. Fa mal.

Hi ha diverses maneres d’implementar innovacions tecnològiques per investigar i desenvolupar nous productes. Un és a través de la cooperació amb institucions acadèmiques de les institucions, i l’altre és en forma de cooperació exterior o d’introducció tecnològica, que redueix la bretxa entre els nostres productes i els països estrangers. A més de les pràctiques anteriors, es poden desenvolupar empreses qualificades.

Segons les estadístiques de l'Associació Xina de Vàlvules, actualment, la nostra indústria de vàlvules té una greu sobrecapacitat. Al voltant del 40% de la capacitat de producció és de venda curta. Davant d’una enorme sobrecapacitat, un mètode eficaç és implementar una estratègia de vendes diversificada i explorar enèrgicament el mercat internacional. Actualment, el mercat internacional exporta prop de 60-70 mil milions de vàlvules anuals. L’exportació anual de la Xina és de 1.500 milions de iuans, menys del 2% de la quota. Aquí hi ha un gran potencial.

Per obrir el mercat internacional, primer ens hem de centrar en la formació de talents de comerç exterior. Hi ha diversos professionals del comerç exterior que entendran les llengües estrangeres. En segon lloc, hem d’aprendre a utilitzar Internet i la tecnologia de la informació per aconseguir que els clients comparteixin oportunitats de negoci. En tercer lloc, podem cooperar amb algunes empreses de comerç exterior nacional per ampliar els seus canals. Exporta; la quarta empresa condicional pot vendre o obrir una fàbrica al punt perifèric local.

En quart lloc, millorar el nivell de gestió de les empreses, implementar la innovació en gestió, aprofundir en la reforma empresarial i implementar la innovació institucional. La indústria de les vàlvules xineses està actualment en una nova ronda d’alternança i reestructuració.

La proporció d’empreses estatals ha anat disminuint any rere any, i les empreses de finançament privat i estrangeres s’han desenvolupat ràpidament. Segons dades estimades incompletes, la proporció actual d’actius de la indústria de vàlvules, privada representava el 40%, estat del 30%, la resta de les empreses de tres capitals, de propietat militar, s’espera que la proporció de privats i estrangers. Les empreses finançades s’ampliaran encara més en els pròxims anys. Per a les empreses privades de ràpid creixement, tot i que no hi ha mancances institucionals i càrregues històriques, el procés de desenvolupament hauria de centrar-se en la millora del nivell de gestió corporativa, implementar la innovació en la gestió i evitar caure en "l'estil familiar" i "l'estil parental". "gestió.

https://www.inocofiltration.com/