Casa > Coneixement > Contingut

Tres punts d’atenció a l’exportació d’Algèria

Oct 04, 2019

La importació anual de maquinària i equipament industrial d'Algèria ocupa el primer lloc en el total de les seves importacions. Segons les estadístiques del departament de duanes i impostos especials, el creixement de maquinària i equipament industrial el 2004 va ser ràpid. En els primers tres trimestres, el volum d’importació va assolir els 4.900 milions de dòlars americans, superant el volum d’importació anual de l’any anterior, un augment del 31,44% respecte al mateix període de l’any passat. 37,5%.

Un gran nombre d’empresaris locals esperen importar diversos equips de producció petits i mitjans de la Xina. A més, les empreses xineses han acumulat un alt grau d’acumulació en el comerç de processament a l’estranger a l’Afganistan.

Tot i això, segons l'enquesta, diversos factors desfavorables restringeixen el desenvolupament del mercat. Segons l’anàlisi d’experts rellevants, els principals factors que restringeixen l’exportació d’equips complets de petita i mitjana mida a l’Afganistan són:

Les disputes causades per la qualitat dels equips i el servei postvenda van augmentant. En els darrers anys, el nombre d’equips complets de petita i mitjana mida exportats a l’Afganistan ha estat augmentant, però, al mateix temps, també han augmentat les disputes causades per la qualitat dels equips i el servei postvenda. Tot i que hi ha factors imprevistos, com ara que el personal d’instal·lació i posada en servei domèstic no es pot arribar puntualment a causa de diverses condicions i la mala qualitat del personal afganès, que resulta en un funcionament inadequat, però també va revelar que la qualitat dels equips en les empreses domèstiques no és massa dur, el nivell de servei postvenda és baix. El problema ha afectat la credibilitat de les empreses i productes xinesos.

La visa és difícil de comportar vendes i retard de servei postvenda Des de la segona meitat del 2002, per diverses raons, l’ambaixada afganesa a la Xina ha controlat estrictament la sol·licitud de visat per als ciutadans xinesos. A més dels departaments governamentals i d’altres unitats, l’empresa privada general convida a visitar l’Afganistan o els grups empresarials han de dur a terme una signatura contrària, que té un mes o dos. A causa del control estricte de l'emissió de visats, el comerç intern, el personal de les empreses i els tècnics del servei postvenda no van poder arribar a temps a l'Afganistan, molt desfavorable per a l'exportació, cosa que va debilitar la competitivitat de les empreses nacionals a les empreses europees. el desenvolupament de les exportacions d'equips nacionals.

Hi ha certes dificultats específiques en l’operació d’exportació de conjunts d’equips complets i d’exportació de productes generals. Es implementa un control de divises. Segons la normativa corresponent, és difícil per al client A pre-ordenar alguns dels dipòsits o pagaments anticipats requerits per l’enviador d’acord amb la pràctica habitual, i només es pot operar mitjançant disfressa. A més, segons la normativa sobre inversió a l’Afganistan, els equips i matèries primeres utilitzades per realitzar la inversió estaran subjectes a algunes reduccions de les tarifes a les importacions després de l’aprovació de l’Agència de Promoció d’Inversions d’Afganistan. Tanmateix, triga un cert temps perquè el client sol·liciti l'aprovació, si torna a sol·licitar el préstec bancari. El temps és encara més llarg. Després d’obrir l’empresa nacional, sovint es triga molt temps. Com que hi ha poques persones a les pimes que entenen l’anglès i les empreses domèstiques manquen de talent que entenen el francès i l’àrab, i A-Telecom és relativament endarrerida, hi ha obstacles en la comunicació i la comunicació entre les dues parts, afectant les transaccions normals i els intercanvis tècnics. https://www.inocofiltration.com/