Casa > Coneixement > Contingut

Disseny exclusiu d'un gas coalescència filtre d'habitatge

Jul 13, 2018

El fabricant ha dissenyat i fabricat una línia completa de filtres d'aire comprimit amb fils, condensada per satisfer les necessitats de les indústries de gas i aire comprimit. El filtre gas gamma és apte per a gairebé tots els entorns industrials i respon a la creixent demanda del mercat actual.

 

Aquest filtre gas usos un "push-in" filtres cartutx, que permet reduir el temps de manteniment mentre instal·la el filtre a la zona més espai limitats. Tots els filtres nivell vingut amb un indicador de pressió diferencial, sense una connexió rosca, per fàcil eliminació amb el mínim espai.

 

El filtre de gas habitatge té a través de forats per al muntatge de connexió o suport directe de diversos filtres, filtre diferents graus i una àmplia gamma de mides d'interfície per complir requisits específics. A més, el filtre de gas habitatge usos un cabal d'aire baixa disseny per evitar l'arrossegament d'oli i drenatge adequat.

 

L'interior i fora el filtre de gas habitatge estan protegits contra la corrosió per una capa poliester resistent per evitar descamació pintura i incrustacions. La vàlvula de descàrrega té una funció manual. Quan el filtre és desmuntat, és fàcil alleujar la pressió o desguàs, proporcionant espai suficient per a la condensació d'oli.

http://www.inocofiltration.com/