Casa > Coneixement > Contingut

Utilitzeu els elements essencials d'eficiència i manteniment del filtre prelavado

Sep 29, 2018

El filtre de rentat frontal generalment s'instal·la a la part frontal de la canonada. Després de col·locar-se en el mesurador d'aigua de l'aixeta, és el primer equip de filtració per a aigua domèstica. Es pot eliminar les impureses de sediments i bacteris, residus microbians, sediments i cucs vermells produïts per la canonada. Impureses de partícules grans com ara rovell o pintura anti-òxid, molles, etc. en insectes i canals d'animals, paràsits, canonades i dipòsits d'aigua.

D'aquesta manera, no només es pot garantir que una gran quantitat d'impureses de sediments generades durant el procés de transport de canonades no es vegin perjudicades pel cos humà i la pell; l'oleoducte de protecció es troba sense obstacles i es pot rentar en qualsevol moment, per a canonades aigües avall, torres d'aigua, purificadors d'aigua, escalfadors d'aigua, rentadores. Les aixetes d'alta gamma i les dutxes tenen un paper actiu i eficaç en la protecció.

El filtre de rentat frontal adopta una xarxa de filtre d'acer inoxidable d'alta precisió 316, que pot filtrar efectivament les impureses perjudicials per sobre de 50 micres per assegurar una aigua neta i neta. Un escut transparent aeroespacial d'alta resistència us permet veure què està passant a l'interior del filtre. La tecnologia exclusiva de rentat de fons és excel·lent en efecte, fàcil d'usar i simple, i pot netejar amb eficàcia les impureses a la superfície del filtre.

Una vegada que el filtre de rentat actual es fa funcionar durant un període de temps, es precipiten certes impureses en el nucli del filtre. En aquest moment, la caiguda de pressió augmenta, el flux disminueix, i les impureses en el nucli del filtre necessiten ser eliminades a temps; En netejar les impureses, presti especial atenció al nucli del filtre. La malla de filferro d'acer inoxidable no es pot deformar ni danyar.https: //www.inocofiltration.com/