Casa > Coneixement > Contingut

Quins avantatges té el filtre autonetejador automàtic?

Oct 22, 2018

El filtre autonetejador automàtic és un tipus de filtre que intercepta directament impureses en l'aigua, elimina els sòlids suspesos i les partícules, redueix la turbidez, purifica la qualitat de l'aigua, redueix la contaminació del sistema, algues, òxid, etc., per purificar l'aigua i protegir altres sistemes. Equips de precisió per al treball.

Quan el filtre autoneteja automàtic funciona, el líquid tèrbol entra a la cavitat inferior del filtre a través de l'entrada i entra a la cavitat interior de l'element del filtre a través del forat de la partició. Les impureses més grans que la bretxa del nucli del filtre estan atrapades, i el líquid net passa per la bretxa per arribar a la cavitat superior, i finalment exportat. A més, la seva construcció única pot fer un millor treball de filtratge.

La part inferior del filtre autonetejador automàtic té un disc centrífug que crea un vòrtex al flux d'aigua per crear una força centrífuga que manté les partícules sòlides allunyades del disc del filtre i es recull a la part superior del filtre, reduint la freqüència de la neteja del filtre . Durant el rentat de rentat, les quatre columnes de spray d'aigua al centre de l'element de filtre tangencialment ruixen aigua, agafen el disc, giren el disc i deixen que la brutícia tacada del disc produeixi força centrífuga del disc, cosa que és convenient per netejar i reduir el temps de neteja.

A més, la carcassa exterior del filtre automàtic autolimàtic és ABS o plàstic d'enginyeria de niló, resistent a la corrosió àcida i àlcali i té una forta resistència a l'impacte. A causa del seu gran diàmetre de disc, el mateix nombre de discs té una àrea de filtre més gran que correspon al filtre, augmentant així la capacitat de filtratge i aconseguint un efecte de filtratge més idoni.http: //www.inocofiltration.com/