Casa > Coneixement > Contingut

Quins són els avantatges del filtre de pré-rentat

Mar 20, 2019

Hi ha molts tipus de filtres de rentat posterior, com ara filtres de carbó actiu, filtres multimèdia, filtres de canonades, etc. Entre ells, el filtre de rentat frontal és molt utilitzat i pràctic. El filtre de rentatge previ pot millorar eficaçment el rendiment i l'eficiència de l'equip i reduir els costos de funcionament i manteniment de l'equip.

 

La pantalla de filtre d’aquest filtre de rentat es fa d’acer inoxidable de ions de plata, que pot inhibir de manera efectiva el creixement de bacteris. Eficient per eliminar les impureses sòlides del solut, la unitat protegeix el sistema de canonades amb un filtre de pré-rentat. El seu material de filtre està fabricat en acer inoxidable platejat, el material del cos és de fibra de vidre, les peces internes estan fabricades en plàstic resistent a la temperatura i el material de cautxú té propietats antienvelliment. Tots aquests materials compleixen els estàndards de qualitat de l'aigua potable.

 

El filtre de rentat posterior és molt petit, té un ampli ventall d'aplicacions i no requereix electricitat per estalviar energia. Al mateix temps, pot evitar el creixement d’algues verdes, cosa que fa que el manteniment sigui molt senzill i convenient. Quan apareix una bola vermella al filtre, el sistema ara adverteix que la quantitat d’impureses del filtre de rentat posterior és massa gran per netejar. El procés de neteja no requereix l’ús d'eines professionals. Simplement obriu la vàlvula o gireu l’interruptor de descàrrega inversa i el sistema s’aconseguirà automàticament. La bola vermella es restablirà automàticament després de completar el buidatge. Www.inocofiltration.com