Casa > Coneixement > Contingut

Quins són els avantatges funcionals dels filtres d'autoneteja de la gravetat?

Nov 29, 2018

El filtre d'auto-neteja de la gravetat és una nova generació de filtres d'auto-neteja, que arriba al nivell tecnològic avançat; es pot auto-operar i netejar amb la pressió de líquid, i la filtració en línia contínua en una sola màquina, no és necessari reemplaçar manualment l'element del filtre de neteja, sense consumibles de filtre, àmpliament aplicables a la filtració autolimpiadora del tractament d'aigua, diversos olis, àcids i àlcali, polímers, pintures i altres materials viscosos; la seva eficiència és més alta, el rendiment és més estable i fiable.

El filtre d'auto-neteja de la gravetat supera moltes deficiències, com ara l'absorció de brutícia, l'erosió i l'obstrucció de la brutícia, ha de ser desmuntat i netejat a la part del filtre i no pot controlar l'estat del filtre i té la funció de filtrar l'aigua crua i netejar automàticament el filtre. element. La funció, i el sistema proporciona un subministrament ininterromput d'aigua durant la neteja de les aigües residuals, pot controlar l'estat de funcionament del filtre i el grau d'automatització és molt elevat.

La gravetat del filtre d'auto-neteja de la gravetat és de 100 micres, i es pot seleccionar de 100 a 3000 micròmetres. L'àrea del filtre és gran i la quantitat de brutícia és alta. L'usuari pot personalitzar segons les condicions reals de treball. El mètode de neteja és senzill i la monitorització electrònica del cicle de neteja pot realitzar una neteja automàtica i eliminació d'aigües residuals. Pot cobrir efectivament el motor amb el manteniment de sobrecàrrega del motor. Http: //www.inocofiltration.com/