Casa > Coneixement > Contingut

Quines són les funcions i característiques de la colador retrolavado?

Oct 16, 2018

Hi ha molts tipus de colador retrolavado, com ara filtres de carbó activat, filtres multimèdia, filtres de canonada, etc. Entre ells, el filtre de retrolavado frontal és un àmpliament utilitzat i pràctic. Efectivament pot millorar el rendiment i eficiència de l'equip i reduir els costos d'operació i manteniment dels equips. Perquè la pantalla de filtre d'aquest filtre retrolavado feta d'acer inoxidable de ions de plata, pot no només efectivament inhibir el creixement de bacteris, però també eficaçment eliminar impureses sòlides en el solut i protegir el sistema de canalització a través del mateix.

 

El material de la pantalla de colador retrolavado frontal és platejada d'acer inoxidable, el material del cos vàlvula és de fibra de vidre, interior material està fet de plàstic resistent a la temperatura i el material de goma té propietats anti-envelliment. Estàndard de qualitat de l'aigua.

 

D'altra banda, el propi dispositiu és molt petit en mida, té una gamma àmplia d'aplicació i no requereix consum d'energia per estalviar energia. Al mateix temps, pot evitar el creixement d'algues verdes, que fa manteniment molt simple i convenient. Quan una bola vermella apareix en el filtre, el sistema ara està advertint que la quantitat d'impureses en el filtre de retrolavado és massa per netejar.

 

El colador retrolavado frontal no requereix l'ús d'eines professionals durant el procés de neteja. Simplement obrir la vàlvula o girar l'interruptor de color invers. El sistema automàticament es netegi. Després del rentat, la bola vermella automàticament restaurarà, que és molt fàcil de dominar.

http://www.inocofiltration.com/