Casa > Coneixement > Contingut

Quins gasos pot obtenir el filtre de gas per a la filtració de separació de gasos-sòlids?

Feb 26, 2019

El filtre de gas és un dispositiu de filtrat usat especialment per a diversos gasos. El gas aplicable inclou aire comprimit, nitrogen, oxigen, hidrogen, diòxid de carboni, heli, neó, argó, etc., només necessiten condicions de treball diferents i diferents elements de filtració plegables. És possible aconseguir una filtració de separació gas-sòlida d'aquests gasos aconseguir diversos efectes de filtració requerits pels usuaris.

 

Segons el principi del flux d'aire, el filtre de gas ha dissenyat un esquema de línia horitzontal ideal per a la importació i l'exportació. Un o més elements de filtres microporosos s'instal·len a diferents velocitats de flux, i el filtre de terminal està reservat per a l'entrada de vapor, que és convenient per a l'esterilització antivirus. Precisament perquè el disseny del conducte és científic i raonable, segur i eficaç, de manera que la taxa d'eliminació de la impuresa del filtre de gas és tan alta com el 99,99%, que és la primera opció per a la filtració fina de gas en les indústries alimentària, farmacèutica, metal·lúrgica i d'altra índole.

 

Quan el filtre de gas es configura en un flux gran, el material de l'habitatge pot ser acer al carboni o acer inoxidable, i l'element filtrant és preferiblement un cartutx de filtre pla plegable de gran fluid; No obstant això, quan s'utilitza com a filtre de finalització d'aire, el material d'allotjament pot ser d'acer inoxidable. SUS304 o SUS316L, l'element del filtre és preferiblement un filtre de punta plegat.

 

Atès que el filtre de gas s'utilitza per a la pre-filtració, també està equipat amb un filtre PP o un filtre de feltre compost de vidre ultra fi. El filtre de terminal normalment està equipat amb una membrana de PTFE o un filtre de membrana de flúor revestit de vidre; Per a la filtració d'esterilització, es recomana utilitzar l'esterilització inversa a vapor i l'ús amb filtre de vapor.

 

En l'actualitat, els filtres de gas han estat àmpliament utilitzats en metal·lúrgia, química, petroli, paper, medicaments, aliments, mineria, energia elèctrica, abastament d'aigua urbana, específicament relacionades amb aigües residuals industrials, filtració d'aigua circulant, regeneració d'emulsions, tractament de filtració d'oli continu sistema d'aigua de colada a la indústria metal·lúrgica, sistema d'aigua de forn elevat, sistema de descalcificació d'aigua d'alta pressió per a laminats en calent, etc., es pot dir que es tracta d'un dispositiu de filtració automàtic avançat, eficaç i fàcil d'utilitzar.www.inocofiltration Com