Casa > Coneixement > Contingut

Quins sectors industrials s'utilitzen en filtres de canonades

Jul 25, 2018

Els filtros de canonades han demostrat ser una instal·lació de tractament d'aigua i aigües residuals molt eficaç per als sistemes de pretractament per augmentar l'eficiència del sistema. Per tant, s'utilitza àmpliament en el tractament de l'aigua potable, la construcció de tractament d'aigües circulants, el tractament d'aigües residuals industrials, el tractament d'aigües residuals, el tractament d'aigües mineres, el tractament de les aigües de golf, la construcció, l'acer, el petroli, la química, l'electrònica, menjar. , sucre, farmacèutica, plàstics, automoció i altres camps.

En la indústria de l'acer, els filtres de canonades s'utilitzen per a camps de matèries primeres, tractament d'aigua i filtració de plantes de pellets sinterizados, filtració d'aigua de refrigeració de forns de gran generació, laminadores, màquines de fosa contínua, etc., i sistema d'eliminació d'aigua a alta pressió de fòsfor per garantir qualitat d'aigua d'alta qualitat i després produir acer d'alta qualitat.

Al mateix temps, els filtros de canonades són àmpliament utilitzats en la línia de producció de recobriment de la indústria automotriu en sistemes de tractament d'aigües per a tractors, motocicletes i processos de fabricació de motors. La central elèctrica també necessita un filtre de canonada per dur a terme la part de pretractament de precisió de la caldera d'aigua d'alta puresa, així com la filtració de l'aigua de refrigeració del generador i l'aigua de segellat. Quan el consum d'aigua és gran, es pot utilitzar per al tractament de filtració lateral.

En el sistema de broquets i broquets, s'hauria de reduir l'obstrucció i el desgast dels equips provocats per les impureses. Per tant, cal seleccionar productes de filtració d'alta precisió i alta automàtica. En el camp alimentari, es requereix filtració automàtica i de precisió del sistema per evitar l'aigua de refrigeració. El sistema està obstruït, i aquests es poden aconseguir a través d'un filtre de canonada.http: //www.inocofiltration.com/