Casa > Coneixement > Contingut

Quina és la part important del filtre d'auto-neteja

Jun 01, 2019

La instal·lació és una part molt important del filtre d'auto-neteja. La instal·lació correcta no només facilita la filtració del líquid, sinó que també redueix la fallada de filtració i amplia la vida útil del filtre. Si la instal·lació no és raonable, tindrà un efecte contrari.

 

Quan instal·leu el filtre d'auto-neteja, col·loqueu l'equip a l'estació que es vol filtrar, connecteu les brides d'entrada i sortida o les dents del tub i arregleu-lo; emplenar el port d'escapament o configurar la vàlvula d'escapament i connectar la font de calor aïllada amb el tipus de jaqueta. Col·loqueu suaument la malla interior de metall al filtre de la bossa per tal que coincideixi amb l’escot interior de malla al filtre de la bossa.

 

A continuació, es troba una bossa de filtre situada al filtre d'auto-neteja per fer coincidir el coll de la bossa de filtre amb l'escot de la malla de metall. Nota: Si utilitzeu una bossa de filtre de cosit, torneu a col·locar la vora cosida de la bossa de filtre i inseriu-la per millorar l'efecte de filtrat de la bossa de filtre de cosit. Col·loqueu la junta tòrica a la ranura en O, l’anell tòric no s’hauria de torçar o deformar i s’ha de fixar l’anell de pressió de la bossa de filtre des del filtre de neteja.

 

A continuació, subjecteu el mànec de la coberta superior amb una mà, agafeu l’altre extrem de la coberta superior amb una mà, alineeu la coberta superior amb el port del filtre multi-autonetejable d’acer inoxidable, premeu-lo lentament i premeu-lo naturalment la junta tòrica i l'anell de la bossa de filtre. Es pot comprovar que el filtre d’auto-neteja adopta un mètode de premsat integral, és a dir, es compacta la bossa de filtre mentre es tanca la tapa i es pot treure la bossa de filtre obrint la tapa. Www.inocofiltration.com