Casa > Coneixement > Contingut

El que ha de pagar atenció per quan s'utilitza el separador de filtre

Aug 11, 2018

El separador de filtre és una configuració molt comú en alguns sistemes de filtració gran. Amb la seva estructura única, el separador de filtre millor pot completar la separació de filtració. Per descomptat, després s'instal·la el separador de filtre, vostè necessita per dominar algunes habilitats necessàries per fer-lo treballar contínua i fiable durant llarg temps.

 

Quan normalment s'utilitza el separador de filtre, primer hauria ser desinflat a temps. Especialment per al filtre amb la vàlvula de ventilació manual instal·la, deflació manual efectuar durant cada operació per evitar l'acumulació excessiva de gas a l'habitatge. El filtre funcioni correctament.

 

Al mateix temps, després el separador de filtre és refueled, hauria de ser precipitat, i l'aigua en el sediment és normal. Si es troben les impureses sòlides durant la precipitació, la causa hauria d'identificar i tractament ha de ser presa en una conducta oportuna. I mantenir la gravació pressió i combustible rendiment, per tal de determinar si el separador de filtre està funcionant pròpiament. Si la diferència de pressió cau sobtadament, deixi d'utilitzar immediatament i obriu la tapa en el temps per esbrinar la causa.

 

Comprovació de l'element de filtre de reemplaçament també és una preocupació quan s'utilitza el separador de filtre en ús normal, però això requereix l'usuari dominar els criteris de substitució de l'element filtrant per assegurar-se que el dispositiu pot aconseguir la separació de filtració desitjat Effect.http://www.inocofiltration.com/